Katarzyna Bielińska Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 księżyc w nowiu- żadnej dziury w starym moście
Ania_Ostrowska Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Bardzo ładne Pozdrawiam - Ania
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny obrazek - taki swojski... pozd.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Aniu, Waldku...Pięknie Wam dziękuję i gorąco pozdrawiam. Kasia:)
jasna Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spryciula :-)) Pomysł wykorzystam. Po tygodniu nie ścierania kurzu, zaciągam żaluzje ;-))
Katarzyna Bielińska Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spryciula :-)) Pomysł wykorzystam. Po tygodniu nie ścierania kurzu, zaciągam żaluzje ;-)) Madzik....Z tym kurzem to rewelacyjny pomysł;))) I ja tak zrobię! Nie znoszę ścierać kurzu! To chyba jedyna rzecz (jeśli chodzi o porządki domowe), której nie lubię robić! Ps. Możemy się umówić, że Ty będziesz ścierać u mnie kurze, a ja będę Ci prać i prasować;)))) Buźka, Kasia
Katarzyna Bielińska Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieciaku, dzieciaku... wiadomo - jak ciemno to nic nie widać :D nowa neonówka - widać nie widać widać ma wadę Nie taki znowu dzieciaku;) Ps. No wiadomo tatuśku;) Pozdrawiam, Kasia
Rekomendowane odpowiedzi