Michał_Kućmierz Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 z nocnych zakupów spocone ciało niesione jak w reklamówce myśl o wymykających się pociągach miasto bardziej martwe śpisz jakbyś już urodziła on śni na północ twoje jest południe krok po kroku dowiaduję się że skończyło się na mnie mszę i dzwony mechanicznie wyprostowany przeleżę
Pancolek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 *mszę i mechaniczne dzwony wyprostowany przeleżę *mszę i dzwony wyprostowany przeleżę Proponuję jakoś skrócić ostatni wers, bo niezbyt dobrze się czyta. Podoba mi się, Michale.śpisz jakbyś już urodziła on śni na północ twoje jest południe To chyba najbardziej. + Pancuś
Michał_Kućmierz Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Dzięki Pancolku, nad ostatnim wersem pomyślę :) Pozdrawiam M.
Marcin Gałkowski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 on śni na północ twoje jest południe - mnie dla odmiany to jakoś najmniej się spodobało;) a reszta całkiem całkiem. pozdrawiam=)
Mirosław_Serocki Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 atłasowa pościel, świece, róże, wzdychania i anioły zostały zastąpione przez: noc, miasto, pociągi, reklamówki itd. może i taka moda, ale to zaczyna być nudne.
Michał_Kućmierz Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak ma być, inaczej byłoby nudno :) Pozdrawiam Marcinie.
Michał_Kućmierz Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następnym razem złamię konwenanse i uderzę w ten deseń :) Serdecznie pozdrawiam M.
Zofia Honey Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 "portmanteau" Proszę mi przetłumaczyć tytuł, zanim zacznę czytać dalej. Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Idziesz na łatwiznę.
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 w tej ostatecznej wersji (aktualnej) jest dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi