Ewa_Kos Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 cofanie czyli jazda do tyłu przywraca fragmenty byle jakiej układanki miejscami lśnią zmięte sreberka w porównaniu giną na korzyść szarego zdaję się na przemianę jednego w drugie zmyślam że ocalę właśnie to co pozostanie nastroi wszystko odwrotnie i ciekawiej odczepi niepotrzebny balast
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Kosie, włączyłaś wsteczny i wyciągasz te sreberka co to je pracowicie kos zawijał, takie pamiątki to ciekawa rzecz i kusi by włączać ten wsteczny,oby w życiu tez sie dało....wskoczyłabym tak 10 lat wstecz :P lubię te twoje, co to o nich tyle można... znalezc siebie:d kosy w nosy! cmok
Beenie M Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Umiejętność cofania przydatna w przypadku kierowania pojazdami, ale w życiu, to raczej tylko do przodu, co było, to se ne wrati, więc szkoda czasu na rozpamiętywanie pozdrówka :))
Baba_Izba Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 A jak się coś nie uda z tymi sreberkami, to wiadomo czyja to wina: to świstak siedzi sobie i w te sreberka ciągle zawija! Ja też teraz wiem, że srebrne pociąga lśnieniem, ale szare trwalsze i bezpieczniejsze. Czasami jednak chce się wracać, choćby myślą! Wiersz dla ludzi z wyobraźnią. Serdecznie pozdrawiam - baba
HAYQ Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 zupełnie inaczej czytam niż został zapisany ten wiersz, ale o dziwo, to wcale nie przeszkadza, bo ukryte, nieregularne rymy i tak są wyczuwalne. Świetnie oddajesz nastrój podróżowania w czasie. Ładnie. Pozdrawiam. P.S. Ewo, c"o"ś się zapodziało w "_dwrotnie".
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie całkiem tak jak mówi Beenie jest miła Ewo. Warto było by w życiu zawracać i poprawiać pomyłki , czyż nie. A wiersz mi przypadł właśnie dlatego że jest to możliwe tylko trzeba bardzo chcieć. miłego dnia życzę wam obu
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tak, teraz jak jestem "takamundra" to bym duż pozmieniała:)) Dziękuję, że zajrzałaś:) Pozdrawiam i uściskowuje - jak zawsze:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Przydosłowniłaś się," a ja tak trochę z wyobraźnią pograłam, bo widzę, ze teraz modne klapki jak kuń i heja do przodu - wiadomo, że "se ne vrati", ale pomyśleć co by było gdyby? czemu ni?... pozdrawiam i dziękuję, za koment.:))
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za miłe słowa - skojarzenie ze świstakiem jest super:)))Pozdrawiam Babę ciepło choć listopadowo:)))
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi i dzięki za "inaczej".Lubię te podróże, tym bardziej, że nie trzeba się pakować:))) Serdecznie pozdrawiam i dzięki za "o", bo nawet nie zauważyłam, że mi "umkło" :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie całkiem tak jak mówi Beenie jest miła Ewo. Warto było by w życiu zawracać i poprawiać pomyłki , czyż nie. A wiersz mi przypadł właśnie dlatego że jest to możliwe tylko trzeba bardzo chcieć. miłego dnia życzę wam obu Dziękuję Waldku bardzo za komentarz i cieszę się, że myślisz podobnie; wiadomo przecież, że minione nie wróci, ale od czego ma się wyobraźnię?, a jak jeszcze można ponaprawiać co sie popsuło, to tylko wracać:) Serdecznie pozdrawiam i miłego popołudnia! :) EK
allena Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 zawsze wracam, nie na stałe ale,:) a.
Rekomendowane odpowiedzi