Baba_Izba Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 uratowałam jedno szare życie i palec przed odgryzieniem pan w białym kitlu długo kręcił nosem w asyście miauków i szczeknięć teraz sumienie szarpie i drapie przemiennie serce i głowę paciorki łypią zabierz mnie z sobą jestem domowy
kasiaballou Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Czytałam w warsztacie - pamiętam - pozdrawiam :) kasia. p.s. dziękuję za zacytowany wierszyk pod komentarzem w W :)
Baba_Izba Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, przepraszam, że dzisiaj krótko i że nie wpisuję się chwilowo pod wierszami, mam kłopoty, również z czasem. Mam nadzieję, że wkrótce miną, pozdrawiam serdecznie - baba
stokrotki w rosole Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 podobno każdy jest domowy, tylko nie każdy o tym wie.
Baba_Izba Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witajcie - stokrotki w rosole- jak to miło! Może jeszcze być: lądowy, morski i chyba wodny? Ale masz słuszność; każdy w pewnym sensie jest również domowy. Dziękuję, serdeczności - baba
Krzysztof Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 styl i technika na poziomie, a treść jakoś dziś nie trafia do mnie. tak samo wszyscy jesteśmy trochę uliczni :D dobranoc
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego uliczni, nie bardzo rozumiem w jakim sensie. Za wgląd, przeczytanie i komentarz dziękuję, serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Czytałam w warsztacie. Podoba mi się wieloznaczność zakończenia, a szczególnie słowa "domowy". Wiersz refleksyjny i wart zastanowienia. Jest OK. :)))))) Serdecznie pozdrawiam i cmokam -Krysia
Rachel_Grass Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Twoje wiersze, Babo, mają temat. to wbrew pozorom rzadko się obecnie zdarza, dlatego gratuluję. pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 ach, babo, czy ten paciorki mogą kłamać? :P byłam, czytałam; pierwsza strofa jest niesamowicie fajna, dalej, na moje krzywe oko trochę z górki :P ale pozdrawiam serdecznie, bardzo serdecznie. angie
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 a moje niby domowe a się rozdomowiły. tak jest gdy ciepłej ręki nie czują cmok plus-zowy babaulkozizby
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, miło mi, oddaję cmoka z uściskiem - baba
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo miłe, co piszesz, dziękuję, lubię pogłaskania, ale również cenię Twoje uwagi krytyczne, bo z warsztatem u mnie bywa bardzo różnie, muszę i lubię się uczyć. Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję z wylewnością! To bardzo fajnie, że piszesz co myślisz, a Twoje oko jest b. w porządku. Lubię jak spoglądasz, bo dużo zauważasz. Dzięki za obecność i komentarz - lubię latawce- -baba
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to bywa, niestety. Dziękuję, że już jesteś, że miałas czas i chęć zajrzeć. Milutko mi - izbiasta (izdebna) baba, - serdeczności!
Ewa_Kos Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 to coś dla mnie - przed chwilą uratowałam małe "kocie nieszczęście"Nawiasem dodam, że ludzie nie mają wyobraźni chyba:( Wierszyk ląduje w ulubionych:) Dzięki Babo!!!! EK
stokrotki w rosole Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witajcie - stokrotki w rosole- jak to miło! Może jeszcze być: lądowy, morski i chyba wodny? Ale masz słuszność; każdy w pewnym sensie jest również domowy. Dziękuję, serdeczności - baba babo! też zawsze bardzo chętnie widzę ciebie u siebie:)
Baba_Izba Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluję Mleczakowi i Ratującej! Niektórzy ludzie są nieludzko nieludzcy! Fakt! Ja od 8 lat mam od "malutkiej" półdziką kotkę,która sobie mnie znalazła i teraz łaskawie w moim domu króluje. Dziękuję za przeczytanie i słowa. Serdecznie pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Babo jak ja lubie te miuczace i szczekajace:):)...juz za sam temat plus:0pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W mojej rodzince jest i pies i kotka. Laki ze schroniska a Dzika, to sobie sama nas znalazła. Dziękuję za ocenę tematu, pozdrawiam, ogoniaste przyłączają się miauko-szczekiem - baba
Rekomendowane odpowiedzi