adolf Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 W albumie ukryło się przed światem zdjęcie na którego czole srebrem ktoś nabazgrał zwykłego faceta i zwykłą kobietę przed piramidami w Disneylandzie w Stanach On miał okulary i we włosach łupież Ona raka piersi i nerkę z przeszczepu Z niewidzialną metką made in China "z trudem" Bo ją wycinali chyba bezdomnemu. On na nią nie patrzył, wzrokiem w niebie grzebał Ona na torebce zawiesiła ciało Coś chciała powiedzieć - on też, lecz nie wiedział Co by mógł powiedzieć by słów zużyć mało. Tym obraz się kończy, lecz bez zakończenia Jakby był im ścianą powstałą na drodze I blokował wyjście z chwili, z tego zdjęcia Uciskając fleszem serca w jednej pozie Potem coś się stało, nie wiem kto był pierwszy Szare życia zdjęcie - ponoć tak żyć chcieli On umarł na zawał, jej puściły nerwy I skoczyła z dachu, którego nie mieli Na pogrzebie byłem, łez kupiłem garstkę Paskudni za życia - piękny trup po śmierci Kiedyś zbytnio obcy, dziś bliskości starczy Leżą koło siebie w brzuszysku cmentarza Ale duch pozostał i jest na tej ziemi pod piramidami w Disneylandzie w Stanach
gracjana Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 he he..."wzrokiem w niebie grzebał" tez tak mam czasem (-; pozdr. G
Franka Zet Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie podoba mi się - pomysł owszem, ale wiersz rozgrzebany, mnóstwo siana do przycięcia.
H.Lecter Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Gdyby Messa zmajstrował do tego muzykę - mogłaby wyjść niezła ballada ; ) Pozdrawiam, Adolfie. : )
Hania K. Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Tym razem nie wyszło, dużo potknięć i chybionych wstawek. Źle!!! Hania.
adolf Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nom ;) aż bym sobie minusa wystawił gdybym mógł :P
adolf Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm podejrzewam, że fraza ta pojaiwła isę już milon razy... i dobrze, bo tka miało byc ;)) pozdt ;)
adolf Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za wgląd :)
Rekomendowane odpowiedzi