mały_dzielny_toster Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Na szacunek to sobie trzeba zapracować, a nie przyjść, pogadać od rzeczy i ważniaka zgrywać ;] A ja się tam nie boje :D
Panna Cogito Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 eh, czy to ważne....ważne, że powstaje piękne arcydzieło sztuki, a to czy powstało ono w/na kibelku tudzież na bankiecie jest już mało istotne...:-)
moni mada Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Myślę, że to nie jest kwestia...planuję i wykonuję...absolutnie tak się nie da. To kwestia chwili, która przychodzi nagle i wrzuca coś w umysł...jak nie zdążysz zrobić z tego pożytku, drugi raz nie wraca ta sama. Stoisz, idziesz, biegniesz...nie ma znaczenia. Przynajniej tak jest ze mną:) I tylko trzeba znaleźć coś na czym się da utrwalić tą myśl i poddać się przyjemności pisania. Potem można przekształcać, zmieniać albo wrzucić do kosza.
vacker_flickan Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 nie piszemy metoda niezawodna:>
Eliasz Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mam zwyczaj że gdzieś w pokoju pałętają się wszystkie rękopisy
Rekomendowane odpowiedzi