Hania K. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeżeli Artysta, Poeta, wkleja swój wiersz, to jakby oddaje część siebie. A publiczność, zamiast zadowolenia wyrzuca te części Duszy do kosza? Dlaczego? Czy nie lepiej pewnych rzeczy nie czytać i zostawić je dla smakoszy prawdziwej Poezji? Apeluje - nie minusujcie, dajcie żyć wierszom, które przetrwają Epoki!
Tova_Brink Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 a ja szczerze Pani polecam zapoznanie się z teorią, bo "część siebie" jako podstawowy i jedyny wyznacznik jakości wiersza to punkt widzenia przedszkolny :-|
Hania K. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 ledwo głupi Problem słabszego, który nie poddaje się silniejszym!
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I oczywiście, Haniu, jesteś święcie przekonana, że to Twoje wiersze przetrwają epoki? Żeś jest, Marysiu, cudem cudacznym cudeńkiem nad Wisłą talentem niespotykanym a my, ach! te osiołki skrzydła złote podcinamy wstyd nam, wstyd ! i biczujemy się sznurówkami ... ;) Przepraszam, ale to się robi niedorzeczne. Jak się wiersze na forum wkleja, to się trzeba z krytyką godzić i z jakimś honorem znosić, a nie płakać po kątach, że artysta niezrozumiany. Polecam Brzechwę - Chwalipięta ;) Pozdrowienia chrupiące od Tosterka.
adolf Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, że zauważyłem to samo !? Ale mój niewidzialny przyjaciel, który mówi, że go nikt nie widzi, bo się ukrywa przed kosmitami i zarzył specjalny lek powiedział żebym się nie przejmował :D pozdrawiam-y!!!!
Tova_Brink Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosterku, sorki, że śmiecę, ale czuję się bardzo pozdrowiona - właśnie zmierzam do pieca po grzaneczki:D :-]
Dexter Morgan Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Haniu K.! Jeżeli tylko potrafisz czytać ze zrozumieniem - w co niestety powątpiewam - polecam zapoznanie się z kilkoma TRUDNYMI pojęciami. Takimi jak MEGALOMANIA AUTOIRONIA KRYTYKA KONSTRUKTYWNA NARCYZM Niestety, nie wiedzieć czemu, mam przeczucie, że i tak nic nie zrozumiesz - biedactwo. I tak sobie będziesz żyć w tej swojej utopii, święcie przekonana, żeś Bogiem jest. Mylne Twoje wrażenie. Polecam również skupienie się na nauce szkolnej, coś mi mówi, że egzamin gimnazjalny zbliża się wielkimi krokami do Ciebie. Nie pozdrawiam.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 podpisuje się pod Sz.P Morganem. co racja to racja. ale Hania zapewne swoje. i tak w koło. perpetuum mobile ;P
M._Krzywak Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja proponuje dobre rozwiązanie - schować te arcydzieła na 15 lat do szuflady, po 15 latach zacząć je wydawać, a my, już dojrzalsi, na pewno docenimy te utwory. Bo na razie są to kupotwory. Do zobaczenia za 15 lat. Powodzenia.
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja tam jakoś nie czuję się na specjalnie upośledzona ;]
Rachel_Grass Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedno mnie tutaj wkurzyło - część Duszy nie zostaje wyrzucona do kosza, tylko do P. nie rozumiem uporu we wklejaniu wierszy tam, gdzie ich nie chcą. jedyne wytłumaczenie - słaba prowokacja.
Hania K. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Dlaczego problemy jednych są ignorowane? A to so poważne problemy, a nie "nudne czy och uch". Wynika to pewnie z niedoczytania pięknej poezji. Trudno, nie moja strata.
Dexter Morgan Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Mam dziwne wrażenie, że Twój "problem" nie jest zignorowany. Wręcz przeciwnie, poświęciliśmy mu uwagi aż nadto...
vacker_flickan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że te problemy powinny być skierowane gdzie indziej - w bardziej specjalistyczne rejony.
Hania K. Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dwie Marianny to jakaś rzeczywiście kombinacja :)) A gdzie jest Czarny Tul;ipan? Brakuje jego genialnej Poezji :(
Rekomendowane odpowiedzi