narcysa Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 pola purpurowych maków kosą do kieszeni zgarniam ziarna przesączone jadem pachnące agonią umieszczam w snach niemowląt pod powieką starców wyżeram z premedytacją resztki czystości zostawiając surową pogardę dla tego co ludzkie
kasiaballou Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow, podoba mi się, z nerwem i przewrotnie - czuć potencjał. Pozdrówki :) kasia.
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A nic co ludzkie nie jest mi obce ;) Przerażające, takie pełne złości i pogardy, że aż strach coś negatywnie skomentować, żeby tą kosą nie zarobić :P Ale nie ma powodów do negatywów, plusik :) Chrupiące pozdrowienia od Tosterka.
Maria-Jolanta Embst Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Pisal to Bog czy Diabel. Tylko sie pochlastac. Ale gratuluje wyobrazni. Moze nastepne beda bardziej ludzkie?
narcysa Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi się podoba ten komentarz;) pozdrawiam!
Waldemar Talar Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Mocno powiedziane - o tych snach niemowląt- Ale reasumując ciekawy i to bardzo wiersz. Jednak świat do odważnych należy Narcyzo. pozd.
Tova_Brink Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od drugiego wersu wiadomo, jaki będzie ten wiersz sama jestem zszokowana swoim stwierdzeniem, które brzmi: to wcale nie jest mocny tekst kosa, jad, agonia, wyżeranie czystości - takie to oczywiste i, kurczę, nudne a kosa do kieszeni brzmi prawie jak maszynka do golenia czy chusteczka do nosa:D :-]
Rekomendowane odpowiedzi