Wiechu J. K. Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 krwią się zalewa krew go zalała zabili psa jak człowieka cóż on zrobił co zawinił po prostu bezpański biegał picia jedzenia kąta ciepłego szukał marna psia dola gdy coś nie tak ani mówić czy wołać tylko szczekać i wyć ostatecznie jeśli możliwość ile sił w nogach uciekać psia jego dola psia jego mać że na świat wydała jednakże jest nadzieja może skończy się era rzucanego kamienia w psa tułacza ręką człowieka wiernego i oddanego jego przyjaciela może się skończy ...gdy go zabraknie 1980
Bea.2u Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 obiecałam i wpadłam, szkoda, że nie na szklaneczkę, chyba się mnie nie spodziewaleś ... :)) brutalnie prawdziwe ;) chętnie bym poczytała coś bardziej lirycznego uwielbiam, gdy ponosi Cię wyobraźnia :)
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Miło mi Cię tutaj znowu widzieć! Już napełniam szklaneczki :-) Tak, to było, jest i zawsze będzie brutalne. W dzisiejszych czasach bezdomne psy nie mają dużej szansy przetrwania. W latach 70's więcej ich było na ulicach. Poszukam liryki, obiecuję :)
Rekomendowane odpowiedzi