Martusia G. Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Miś. Pluszowy miś... Rzucany z kąta w kąt! Niepotrzebny już nikomu! Kiedyś tak bardzo potrzebny, lubiany. Dziś nie chce go już nikt! Złotowłosa lalka, która rzewnymi płacze łzami, Urywają jej nogi, ręce! Obcinają włosy. Dlatego dziś, nie chce jej już nikt! _________________________________________________________________________ Mam 12 lat. Nie wystąpił tutaj czeski błąd. Z góry dziękuję za wszystkie rady i opnie. PS: To jest mój pierwszy wiersz
Judyt Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 no taki misiowaty wierszyk sympatyczny do poduszki, ładny ciepłoniaście:)
Baba_Izba Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 To miłe, że próbujesz sił razem z nami wszystkimi. Witamy na Forum, czytaj wiersze innych, komentarze do nich, czytaj wiersze dobrych - uznanych autorów, pisz swoje i ucz się. Dobrze rokujesz! Serdeczności - baba
kikusia Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Mnie sie podoba,choć jestem nowa.Sama mam takiego misia choć nie jestem młoda.Pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 hmm.......12lat, wcześnie zaczynasz jak na to forum, powodzenia bo dobrze zaczęłaś pozdrawiam serdecznie:)
egzegeta Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu wystąpił czeski błąd zamiast 12 lat winno być 21 sprawdziłem to na 100 %
Koval_ZNowin Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu wystąpił czeski błąd zamiast 12 lat winno być 21 sprawdziłem to na 100 % a no to zmieniło by trochę obraz sytuacji, ale komentarz podtrzymuję. Już się staro zacząłem czyc, ale jeżeli to prawda że na 100% to znowu jestem młody:)
Martusia G. Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 [quote] tu wystąpił czeski błąd zamiast 12 lat winno być 21 sprawdziłem to na 100 % Nie wystąpił tutaj czeski błąd. Naprawdę mam 12 lat, właściwie już 13. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi