Wiktor_Bukowski Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 dlaczego moje posty są skutecznie usuwane. nie rozumiem czyżby Hania to admin ?
ot i anka Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 proste- bo jesteś głupi;D hehe
Wiktor_Bukowski Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 wypraszam sobie takie komentarze , zresztą nie jesteś w temacie wcześniej usuniętych wywodów, na temat stosunku henny k. do rozgłośni toruńskiej :P
czarny-tulipan123 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Wszystko tylko cwane w gadce; a co do czego? To nie warte oka.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 a ha czyli że zawieszasz oko swoje na tym czy jezus z malej czy z Dużej. spoko
czarny-tulipan123 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Wiktor Bukowski:oczywiście, że z dużej, a nie inaczej. Widocznie wkoło pełno ateistów na tej poezji. I drwi sobie taki gówniarz jeden z drugim; ale przyjdzie i na niego, ten czas i wówczas zrozumie; ale będzie już za późno na wylanie żalów; albo dostanie drugą szansę na swoją poprawę. Pozdr.
Almare Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 - Hania K, jest postacią wielce tajemniczą; to co napisałeś (znikające posty) pogłębia ową tajemniczość. zastanówmy się: jeden anioł już jest, dla symetrii, i tym samym równowagi, niezbędny jest...nie, nie, tego imienia nie wymienię, boję się, chyba rozumiesz. - Haniu, czy Ty jesteś kreacją? - Pozdrawiam :)
Hania K. Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Nie wolno przezywać ludzi, bo to jest złe. Każdy ma prawo do szacunku jako istota żyjąca i czująca i kolega to prawo złamał, pewnie dla popisu i popularności, ale jednak. Ja wybaczam, ale nie powinno to wisieć, dlatego postanowiłam jednak zgłosić nadużycie. To nie jest smieszne robić komuś krzywdę, panie Bukowski. (A mamy baaarodzo podobne nazwiska, proszę się usmiechnąć :)
Wiktor_Bukowski Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 tak tak prawdziwy tatuaż z henny
Hania K. Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Urąganie z ludzi jest tym samym, co się zarzuca nam, Katolikom. Tyle, że jak ktoś kpi sobie z wiary, to jest modny, a jak ktoś kpi z tego, kto kpi, jest od razu wyszydzony i wzgardzony. Oczywiście, że nie powinno się urągać w żadną stronę (chociaż wiersze są poddawane krytyce i tutaj już się nie upieram przy swoim), ale wyzywanie ludzi w postach jest naganne, a kolega Bukowski wychodzi na prowadzenie.
vacker_flickan Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za to ty urągasz językowi polskiemu swoją ignorancją zabawne jest, że udzielasz nauk innym odnośnie do form, skoro nie potrafisz dobrze opanować form językowych - być może formy dotyczące kultury bycia też rozumiesz opacznie?
Wiktor_Bukowski Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 juda z nazaratu, sorbet łotewer żadnej świętości, ciekawe kto kocha ciebie, albo kogo ty i nie są to żale miszczu kolorowy chyba nie zrozumiałeś pewnych kwestii pozdrowienia dla Hani i bez-żal :P
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Weszłam przeczytać z ciekawości, i choć nie jestem w temacie, to też jestem czuła na toruńskie klimaty i nic mnie tak nie irytuje i denerwuje jak ojciec dyrektor - ALE ile Wy macie lat? 14? serio, przeczytajcie sobie tą i poprzednią dyskusję i sami zadajcie sobie pytanie, jak to wygląda. IMHO ciut poniżej poziomu. Pozdrawiam ;] Tosterek.
Rekomendowane odpowiedzi