Niemy Krzyk Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Osądź mnie, Teraz. Zabierz mnie, Teraz. Mój czas zatrzymaj, Teraz. Uwolnij mnie, Proszę...
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Niemy Krzyk, rozumiem ten wiersz prośbę – modlitwę z głębi serca....taki niemy krzyk o zbawienie....czy czytałeś wiersz Aluny „Odchodzę”, twój jest podobny w treści. Wiersze takie są smutne, ale zawierają tak głęboką prawdę ukrytą w naszych duszach...bez Boga ani do proga.
zofka ciechanka Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Smutna i piekana prosba o.....? Zrozumialam, mnie sie podoba. Dziekuje.
Bea.2u Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 skąd te słowa? tyle pokory i bólu.. ??? Zaskoczyłeś mnie tym nastrojem. Jak zwykle potrafisz w kilku słowach ująć temat wydawałoby się rozległy i niełatwy do ogarnięcia. :)
Pani Cogito Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 wierze w ciebie i w twoje słow, w niemy krzyk i obecność Boga
Niemy Krzyk Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Słowa z życia. Albo raczej zdarzeń w nim które powodują takie myśli i słowa. Dziękuję za komentarze i odwiedziny;) Rzeczywiście mój wiersz jest podobny do "Odchodzę" Aluny. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi