kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 my możemy stworzyć jako ci którzy sa tu starymi wyjadaczami bea Wiesław as pan cogito czarny tulipan poprzecie mnie? niech każdy kto mnie popiera wpisze się w moim wierszu ,,prosze"
Pani Cogito Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 nie PAN tylko PANI Cogito :D:D:D haha z tego zamieszania to zrozumiem
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 utworzyłem regulamin prosze o przeczytanie
Niemy Krzyk Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Nadzieja w tym, że samotność jest szalenie twórcza;)
Bea.2u Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 kurczę, co tu się działo przez te dwa dni?? Ta świnia p. coś dopisała świńskiego do wiersza Marty Mil? Nie ma tu administratora??
Bea.2u Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Marto, nie warto przejmować się świniami. Chętnie zajrzę do Twojego wiersza. Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne!
Rekomendowane odpowiedzi