Fanaberka Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 dedykowany gdy ci słono męczy nerka może dupka na czerwono w moro kupka czy uleczy cię fajerka napar z fiołka dziołcha erka może ona ci pomoże zięciołka czerwonokuperka www.fanaberka.multimo.pl/zdjecia/dzieciol.jpg
Marlett Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Fanaberka! Mnie nie kołysze.PozdrawiaM.
Emu Rouge Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 też bym nie usnęla gdyby mnie ktoś fajerką straszył, albo kopniakiem...;p pozdr aga
H.Lecter Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Kołysanka a' rebours ? Kto tu kogo " kołysze " ? Mam pewne podejrzenia... ; ) Podoba się bardzo. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaraz poprawię, dzięki ;)
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, ze wystarczająco marynistyczne, trudno. Dzięki.
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To taka medycyna ludowa ;)) Dziękuję.
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już biegnę jak zające na łące wzrastające ;)) również uśmiechu.
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kop w stołka wyrzuciłam, bo kamp kampem, ale po polsku musi być ;) Dzięki.
allena Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 cipo może ci pomoże - tak wyszło (w nawiązaniu do pewnej piosenki); a na poważnie, to mając przed sobą oną fotografię wszystko staje się jasne jak ten dzięcioł:) a.
Fanaberka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-D Dzięki.
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 super miodzik MN
Fanaberka Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiadomo, z własnej pasieki ;-D Dzięki.
Fanaberka Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że nie napisałaś "wierszyka", bo byś tu dostała wykład co jest wierszem, niezależnie od długości. I nie ciapne, spokojniutko, nie ma z czegusio. Cmokasy przytulasy milutasy. :-D
JacekSojan Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "dziołcha erka" ?! :) J.S
Fanaberka Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "dziołcha erka" ?! :) J.S :-D Dzięki za zajrzenie.
JacekSojan Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "dziołcha erka" ?! :) J.S :-D Dzięki za zajrzenie. Fan... ja nie tylko zajrzałem, ja się zachwyciłem literackim opisem, jego niekonwencjonalnością; wyszło dynamicznie i zabawnie; to artyzm! J.S
Fanaberka Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A to się cieszę, bo mnie ten mój wierszyk rozśmiesza - już się martwiłam, że jakaś nietypowa jestem ;) Przed napisaniem gadałam sobie z koleżanką o kampie i z założenia taki trochę kampowy miał być. Dzięki.
Fagot Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Odważnie i niesztampowo Pozdrawiam
Fanaberka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. :-)
Rekomendowane odpowiedzi