zak stanisława Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 musnął mi twarz na włosach przysiadł ochrą czerwoną szadź przyozdobił i choć przybyło lat ciągle zdumiewa ten taniec kotki na rozgrzanym dachu w rytm furkotu kolorowego szala wokół głowy gdzie sens uśpionych zapachów i barw? zatapiam się w porannym mleku jeszcze świeżym kolorem nieba skrawek zawsze będzie przy mnie w galopie konika na biegunach ku tęsknocie za rajem w kropli spod cudzych rzęs
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musnął mi twarz na włosach przysiadł ochrą czerwoną szadź przyozdobił i choć przybyło lat ciągle zdumiewa ten taniec kolorowego szala wokół mojej głowy sens uśpionych zapachów i barw zatapiam się w porannej mgle świeżymi kolorami wypełniam nieba skrawek zawsze będzie przy mnie w galopie konika na biegunach ku tęsknocie za rajem w kropli na cudzych rzęsach w muszelce czasu wiersz przepisany po dodaniu polskich znaków
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musnął mi twarz na włosach przysiadł ochrą czerwoną szadź przyozdobił i choć przybyło lat ciągle zdumiewa ten taniec kolorowego szala wokół mojej głowy sens uśpionych zapachów i barw zatapiam się w porannej mgle świeżymi kolorami wypełniam nieba skrawek zawsze będzie przy mnie w galopie konika na biegunach ku tęsknocie za rajem w kropli na cudzych rzęsach w muszelce czasu wiersz przepisany po dodaniu polskich znaków dzieki Ewus papapa cmoki
Filantropia fal Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 w muszelce czasu według mnie jest nieudane:)
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 tez tak myslalam dzieki
Bernadetta1 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 mam teraz taki czas, że też zatapiam sie w szklance mleka:)...jesienny plusik ode mnie:):)pozdr
kasiaballou Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Refleksyjny, pod zadumę - ciekawe i malownicze odniesienie do super cytatu - podoba mi się. Pozdrówki :) kasia.
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Bernadetko, kasiu, dzikei serdeczne buziaczki pa
adolf Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stanisławowo :D a szczerze: imponue mnie lekkość twojego pióra, a dokładniej nibuy wiersz przyciężkawy ajednka.. lekki! :D najlepsze to: w galopie konika na biegunach ku tęsknocie za rajem dlaczego? Konik na biegunach isę nie rusza... a wieć taki 'bieg w miejscu' moim zdaniem idealne oddanie ciąłego dążneia ludzkości do raju i pozorengo zbliżanai się (lepiejL ruchu) podczas gdy jesteśmy w tym samym miejscu a tylko kolor i kształt konika się zmienia jestem natak pozdr.
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 adolfie, i znowu jak zwykle trafnie potrafisz powiedziec co ukryte bardzo serdecznie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Pięknie i refleksyjnie zwłaszcza ostatnia zwrotka. Serdecznie pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 nie pierwsza to jesień i tęsknota za rajem a bieguny bujają bujają bu janiem :) ładnie Stasiu, jak zwykle. A ponieważ jesień - daszek uchylam (rozgrzany kocur ;)
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 HAYQ, jak zwykle darzysz dowcipnym komentarzem, bardzo sieciesze i bardzo mi milo :D milego dnia
JacekSojan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 "na włosach przysiadł szadzią i choć przybyło zdumiewa taniec kotki na rozgrzanym dachu w porannym mleku skrawek nieba w galopie konika na biegunach gdzie ten raj tam czy tu" -----------------------przerobiłem bezecnie, za co przepraszam; ale tak mi się uwidział; pozdr. :) J.S
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bezecenstwo ma swoje kolory :p krotkie i tresciwe, brawo Jacku~ caluski zza morza
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi