Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 w wersach ubranych w płynne strofy w rytmicznej wiersza śpiewnej nucie drzemią zaklęte w doznań dotyk małe nadzieje tęskny smutek w rymy zaplatasz życia barwy w ulotnych chwilach pogrążone nawet rutyny stary nawyk wyda się muzą odświeżony miękko stąpają poprzez zwrotki ramionach drżących śpią metafor refleksji cienie obudzone szeptem co nagle stworzył nastrój
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 'w rymy zaplatasz życia barwy w ulotnych chwilach pogrążone nawet rutyny stary nawyk wyda się muzą odświeżony' ..... itak dalej ooo tak, to wlasnie tak jest bardzo przypadly mi do gustu te slowa i twoj wiersz, cmok
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Stasiu:)..jest bardzo ciezko pisać o poezji , wiec oddałam wiersz w rece ,,warsztatowe'':)..pozdrawiam i milo ze sie podobało:)
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Uważam że śmiało możesz wkleić ten wiersz wyżej. Czyta się lekko i przyjemnie bez żadnych zgrzytów . pomyślności życzę
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Waldemarze:)...pozdrawiam jesiennie:)
egzegeta Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Bernadettko jeśli to ma być o poezji i tej współczesnej też czyli w wersji "uniwersalnej";) to zmieniłbym w drugiej strofie "w rymy". Np. pięknie zaplatasz, Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj:)..dzieki ,że zaglądnąłes...fakt...poezja to nie tylko rymy, pomyślę nad tym...tylko że przez to wiersz nabrał dla mnie osobistego charakteru i trudno mi to zmieniać..pozdr.
Judyt Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj:)..dzieki ,że zaglądnąłes...fakt...poezja to nie tylko rymy, pomyślę nad tym...tylko że przez to wiersz nabrał dla mnie osobistego charakteru i trudno mi to zmieniać..pozdr. drących ramionach śpią metafor ( chociaż jedno " w" wyrzuciłabym tu) ciepłoniaście:) dobrze się czyta delikatnie
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj:)..dzieki ,że zaglądnąłes...fakt...poezja to nie tylko rymy, pomyślę nad tym...tylko że przez to wiersz nabrał dla mnie osobistego charakteru i trudno mi to zmieniać..pozdr. drących ramionach śpią metafor ( chociaż jedno " w" wyrzuciłabym tu) ciepłoniaście:) dobrze się czyta delikatnie dzieki Judytko za odwiedziny:)...chyba masz racje...pozdrawiam:)
Pancolek Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 małe nadzieje tęskny smutek o nieee ;) Podumałbym nad nadmiernym powtarzaniem literki 'w' na początku. A całość tym razem Pancusiowi mniej, bo od pisania o pisaniu wymagam więcej ;) Buźka :*
Bernadetta1 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Pancolku:)..ja też nie jestem z niego w pełni zadowolona:)...musze coś niecoś popoprawiać;)::::::)...pozdr. fajnie że wpadłeś:)
Rekomendowane odpowiedzi