zak stanisława Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 poeci spadaja z drzew na miekkie liscie lubię taką ciszę która deszczem w okna puka najbardziej szalonym pomysłem usypia rozum na kilka dobrych dni przywłaszczam sobie ten czas wydzielony pod inwestycje na przyszłość lepiej zajrzeć do worka z kotem - tak mawiają ludzie bez fantazji mam w nadmiarze bez oszczędzania na zaproszeniu letnich pokus do jesiennego nastroju w basenie pełnym schłodzonego wina w milosci nie ograniczaj się w niczymniech biodra układają kanapę w miękkie kształty * *Rachel 2. poeci z drzew miekko spadaja na liscie lubię taką ciszę która deszczem w okna puka najbardziej szalonym pomysłem usypia rozum na kilka dobrych dni przywłaszczam sobie ten czas wydzielony pod inwestycje na przyszłość lepiej zajrzeć do worka z kotem niz kupic funt fantazji - mowia doswiadczeni mam jej w nadmiarze bez oszczędzania na zaproszeniu letnich pokus w jesienny wieczor nastroje i basen schłodzonego wina w milosci nie ograniczaj się w niczym niech biodra układają kanapę w miękkie kształty
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 moi mili prosze chetnego o napisanie tego po polsku, poniewaz nie mam polskiej klawiaturki pozdrawiam zza morza
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz - masz :))))))))))) inus jestes cudowna, i powiem ci ze jest ok, owijam te czekolade w sreberka za 5,72, po oplaceniu jadla i spiku nieiwele ostanie ale zawsze cos, chodze na SPA hihi dla relaksu pije wisky usciskowuje cie najmocniej jak mozna dzieki serdeleczko ty moja
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Kupiłam!!!:)) Najcenniejsze wino w basenie:))) ostatni wers dla mnie - celujacy:)) Pozdrawiam, bo tylko tyle mogę:))) Uściski jak wrócisz!!!! EK
kasiaballou Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Przedwczoraj ktoś podrzucił mi kotka na działkę, a ja nie lubię (podobno) kotów i mam już trzy psy, Pani Stasiu :(( Kota zaadoptowałam - a co miałam zrobić??? (weterynarz powiedział, że ma trzy tygodnie - serce mi zamarło) czy jestem bez wyobraźni? nie znam się na kotach!!! na workach też nie za bardzo :(( Wiersz mi się podoba - obym przekonała się do mojej "Banity" - (tak nazwałam to małe szczęście w nieszczęściu ) jak do Pani wspaniałego wiersza - mam nadzieję chłonąć wiarę i inspirację - wedle kotki też ;)) Pozdrówki :) obkocona kasia:]
lubię latawce Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 bardzo, Stasiu :>lubię taką ciszę która deszczem w okna puka najbardziej szalonym pomysłem i usypia rozum na kilka dobrych dni przywłaszczam sobie ten czas wydzielony pod inwestycje na przyszłość itd, itd, aż do Rachel. bardzo. pozdrawiam serdecznie angela
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu jak zwykle jest super:)...ja sie kocham w rymach oczywiście:)...ale zaliczasz sie tutaj do moich ulubionych poetek jeżeli chodzi o wiersze białe...pozdr.
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kasiu, cudowna obkocona istoto, to bardzo dobrze ze kupilas kota bez worka heheh takie malenstwo z wdziecznosci wiele ci da ciepla i radosci, koty przybledy tak 'majom' grrunt to miec fantazje :p dzieki za mile slowo pozdrawiam goronco! a co :P
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 lubie latawce. to bardzo mile slowa tym bardziej ze wiersz goroncy i wrzucilam czekajac na poprawki, jesli wszystko oki to dobrze buziolki zza morza
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Bernadetto, to kolejne mile slowa, bardzo sie ciesze i milego dnia i tygodnia macham galozko fuksji, tutaj cudownie kwitno. :P
egzegeta Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Stasiu przede wszystkim - dzień dobry a co do wiersza, to chyba ten pierwszy luźny wers nie jest przypadkowy bo ja bym go usunął - bo skoro tytuł, to po co ten wers? No i pierwszą strofę- choć jest dobra - może tak : lubię taką ciszę która deszczem w okna puka najbardziej szalonym pomysłem usypia wszystko na kilka dobrych dni dalej nie mam czasu czytać, to potem pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 taaaaaaaaaaaa poeci spadają z drzew - już jesień :):)
Marlett Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! spadają na pierzyny liści:))
Emu Rouge Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Ładniutki:) zwłaszcza końcówka jak dla mnie, więc brawa dla obu pań;)) pozdr aga
mycha Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 w miłości nie ograniczaj się w niczym. cudowne. :)
Judyt Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 przywłaszczam sobie, ten czas wydzielony pod inwestycje na przyszłość, lepiej zajrzeć do worka z kotem, tak mawiają ludzie bez fantazji mam w nadmiarze bez oszczędzania na zaproszeniu letnich pokus do jesiennego nastroju w basenie pełnym schłodzonego wina tutaj bym cosik porozkładała( zwrotę), ale całość treściowa przemawiająca:), (ja próbowałam podziabać, ale nie wiem:)) piękna ta Twoja cisza Stasiu, ciepłoniaście ps. najbardziej rażą i wybijają się z nastroju te inwestycje;), a nasówa się na myśl po przeczytaniu refleksja: trzeba wiedzieć co najważniejsze w życiu
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe raczej nawijania jabuszek w czekolade cale rece mam ,az brrr od tego lizania heheheheeh ale spoko luzik 6 godz tylko cmok pchelko
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko a wiesz ze zrobilas to nawet dobrze, supersnie bo wiesz to cieply wiersz jak to gmeranie w czekoladzie przemysle i naniose poprawki hehehe
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 mycho, Emu, Mrlett, ASosno dzieki za mile slowa pozdrawiam czekoladowo. brrr ,wszedzie jej pelno nawet za paznokciami hehehee buziaczki pa
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej Ewus dzieki, wino w basenie ze szklanicy po proznicy :P ostatni wers Racheli dlatego taki piekny cmok kosy w nosy! usciski chetnie oddam \;d
Rekomendowane odpowiedzi