Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za podszept - baaardzo cenny zresztą:)))) Pozdrawiamy mocno ściksamy!!! EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldku za przeczytanie i ciekawy komentarz. Miło, że tak to odebrałeś:))) Pozdrawiam bardzo serdecznie:))) EK
egzegeta Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najgorzej jak się ktoś trzeci wtranca:) kurde
egzegeta Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i owszem były z Elbląga, ale stwierdziłem, że muszę promować Elbląg portowy zatem rozszerzyłem na morze;)
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najgorzej jak się ktoś trzeci wtranca:) kurde heheh ze niby ja ta trzecia, no, no cmok egze zaocznie \;p
Rekomendowane odpowiedzi