Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 łapię ostatnie flashbacki lata wygląda na to że wszystkie zjawy znikają w ten sam sposób ludzie chowają się w kwantach ja wciąż słucham starych drzew jesienią ich liście jak śruby wkręcają się w ziemię w takich turbulencjach upadam czekam a łóżko jest jak formalina zapadam się głębiej niż zwykle materializują się myśli śnimy razem. samotnie wchodzimy tutaj po linach pająk w kącie pokoju tka swoją sieć
Pancolek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 materializowane myśli nie ten teges, ale reszta fajna ;) Coś tam u mnie pobudziła ;) + Pancuś
lubię latawce Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 bardzo ;-) szczególnie pierwsza strofka. i puenta ładna, a ładniejsza jeszcze w zestawieniu z pierwszym wersem. i materializujące się myśli bardzo wymowne (jak mucha, która nareszcie wpadła w sieci i teraz śni już z pająkiem :P) /a może to nie mucha nigdzie wpada, tylko peel jak pająk spada na łóżko jakiejś kobiety? ale łóżko jest jak formalina... ach, niesamowicie mi się podoba i sorki że tak sens wypaczam na potrzeby własnej chorej wyobraźni ;-) serdecznie, angie
Patryk_Nikodem Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 dzięki za komentarze, imho wyszło gorzej niż mogło :) pzdr
Espena_Sway Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 praktycznie bez zastrzeżeń. podoba mi się klimat, kiedyś nie lubiŁam jesieni a tutaj ten surrealizm po prostu pasuje. pozdrawiam plusem Karolcia :)
Rekomendowane odpowiedzi