styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 wykąpałem się w Styksie nie stało mi nic się teraz jestem rześki mogę jeść orześki jec: o rześki koala! wy je cała sala
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 marianna ja jasne tak oczywiście to ostka
Bernadetta1 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nieeee:(..pozdr.
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Bernadetta1 a ja lubię Pani imię!
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 ejć, ten to dostał w kopiel jak ten (znany w krąg) Popiel MN
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Messalin Nagietka wanna pełna myszy? cały świat usłyszy! rzecz jasna! łe-wanna Popielowi panna! (stara) nisko się kłaniam
Gość Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 A mnie się podobają te językowe zabawy. Przyznam, że nie traktuję ich zbyt poważnie, ale bez słowa przejść też nie potrafię. One są przecież bardzo sprawne. Taka miniaturka, a w wielu miejscach językowo wieloznaczna. Pozdrawiam ;))
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie było to mym pragnieniem teraz ciągle się rumienię i o wybaczenie proszę mrocznym styksim szumnym głosem kłaniam się z szacunkiem
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. styks się znowu zarumienił swych bazgrołów nie ocenił? dziękuję bardzo
adam sosna Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 zabawne "bazgroły" i komentarze ciekawe co jeszcze styks nam pokaże? :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myszy z dopingu zmieniły się w wikingów a Popiel z miodnego do Obi_wan Kenobiego moc z Tobą MN
adolf Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. styks ma ode mnie zawsze plusa heheheh :P a jego wiersze ;DDD fajnie się czyta pozdr.
H.Lecter Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Mimo sympatii, nie widzę różnicy między " kąpielą " a " podwójną korzyścią ". Konsekwentnie zatem... Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 zapomniałem o plusie :D hehehe
styks Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Messalin Nagietka myszy dla swej chwały szczupłe być zechciały Popiel żywy został ze „starą” rzecz prosta morał z tego dla nas brać z życia póki czas mocy nigdy dosyć dzięki! dzięki! prosić :)
styks Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 napisał: adolf styks ma ode mnie zawsze plusa heheheh :P a jego wiersze ;DDD fajnie się czyta pozdr. można powiedzieć - abonament? można rzec prosto - jestem kontent! bardzo dziękuję
styks Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjmę z uśmiechem ten sakrament też mam na niego abonament?
styks Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oba mamy ten sam problem gubimy to co jest dobre dzięęęęęęęęęęęęęęęęęeeeki ukłon
Rekomendowane odpowiedzi