Laura K. Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W błękicie Twych oczu obmywam moje ciało W Twoich dłoniach przeczesuję włosy W Twoich pocałunkach rozbieram sie do snu W Twoim oddechu budze sie rano W Twoich ramionach cała drżę W Twim ciele zatapiam się W Twoich gestach rozpieszczasz mnie W Twoich słowach drażnisz. W moich myślach kochamy sie Czy kiedyś mi je skradniesz? Wiersz siedemnastolatki do dojrzałego mężczyzny.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oby, bo zasypie nas grad takich wierszy... Za duzo takiej tematyki... Prosze o cos innego :) [sub]Tekst był edytowany przez Patrycja Rosłoniec dnia 23-06-2004 12:50.[/sub]
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zwykła wyliczanka za dużo powtórzeń prościutki nie przemawia do mnie, wręcz nudzi swoją monotonią.. przykro mi mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej pozdrawiam Emilka
Mariusz Polakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jako dojrzały mężczyzna mogę tylko doradzić - poprzestań na wierszach. Tak bezpieczniej. Życzę sukcesów. Pozdrawiam. MP
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lauro jeśli rzeczywiście masz 17 lat to radzę włączyć światła "stop" Pozdrawiam z miłym uśmiechem.
Rekomendowane odpowiedzi