Marlett Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 obiecałeś dać mi ciepłą skórę kiedy się rodzę - drżę w grubym przyodzieniu chciałam żebyś pozwolił na święty spokój zaburza huk świat leci z moich rąk pozwól zaspać w ostatnią niedzielę bądź tu niedaleko niech chciwie przyjdzie sen
lubię latawce Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 "obiecałeś dać mi ciepłą skórę" - cudny jest ten pierwszy wers! pokombinowałabym coś jednak z dwoma ostatnimi: (pozwól zaspać - byśmy mogli zasnąć - trochę się gryzie ;P) ogólnie rzecz biorąc, wiersz ujmuje lekkością. pozdrawiam angie a, i tytuł:D a może tak "skuszenie", albo nawet "pokuszenie"? :D szczególnie w kontekście adresata :> /aha, nie wiem za dobrze jak to jest, ale wydaje się, że świętego spokoju to On nie obiecywał :P
Marlett Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Lubię Latawce! Dzięki za propozycje:) Potrzebny był mi poranny kop - wiele zmieniłam. Tytuł jednak zostanie bez zmian. Słońca.
kasiaballou Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Potrzeba harmonii i poczucia bezpieczeństwa - ciekawie przedstawione; przekonuje mnie Twój wiersz Marlett. Pozdrówki:) kasia.
Marlett Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dziękuję.Słońca.
Marlett Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kasiaballou! Dabrze czytać taki komentarz;)) Dzięki.Słońca.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 przed rozstaniem się wyszaleli i śpią, nie trafili w moment, pokazujesz tu jakąś małość cielesności, która jednak odsyła do jej fenomenu (tego pozytywnego). dobre zdrówko Jimmy
Marlett Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Dziękuję za interpretację. Ważny dla mnie jest również nastrój wiersza. Słońca:)
zak stanisława Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 obiecałeś dać mi ciepłą skórę kiedy się rodzę - drżę w grubym przyodzieniu tak, tak grube nie znaczy cieple, to mnie przekonuje, chcociaż w pierwszej chwili mialam wąty ale... cmok Marlett,
Marlett Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Cieszę się ,że wąty rozwiał jesienny wiatr:)) Słońca.
czarna porzeczka Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 "pozwól zaspać w ostatnią niedzielę bądź tu niedaleko niech chciwie przyjdzie sen" kto znajdzie mocny sen - zaśpi! uśmiecham się
Marlett Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarna Porzeczko! ''bądź tu niedaleko"" Dziękuję.Słońca.
Rekomendowane odpowiedzi