mycha Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 na jednym tchu z tobą liczę meble w pokoju nic mi po tym że cię nie ma gdy jesteś i że nie ma gdy nie ma nawet niemych odpowiedzi gdy nie potrzebuję to nie chcę choć ciągle wracasz moją myślą chodźmy na wino bo jesteś najlepszym znieczuleniem
BlackSoul Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 nie ma gdy jesteś bo gdy jesteś nie ma i sranie w banie - nie można więcej treści, bardziej klarownie (czytaj zdecydowanie, poetycko) ??
Rachel_Grass Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 a propos sygnaturki - nie ma czegoś takiego, jak spełniony artysta :P
mycha Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 aa dlaczego tak uważa? :)
Rachel_Grass Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. artyzm to (w moim pojęciu, podkreślam) synonim niespełnienia.
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 dlaczego- Tobą duże a ciebie małe :P niepotrzebne to duże T :D
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 też mnie to 'Tobie' i 'cie' frapuje. w drugiej rażą ciągłę powtórzenia 'nie ma'. estetycznie to nieładne i ciężko przez nie przebrnąć ;| poza tym za dużo słów za mało treści. rozślimaczony :)
mycha Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 aa to błąd, rzeczywiście z tymi literami ;) no właśnie sama nie wiem.. bo chciałam żeby było dwuznacznie, wieloznacznie, a wyszło masło, mówicie? a ja wierzę w artyzm spełniony :):)
Rachel_Grass Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wierz sobie na zdrowie :P :D
BlackSoul Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 dupa i tyle , prawdziwy artyzm jest wtedy kiedy "czytacze" padają i milknął z wrażenia dupa i tyle
mycha Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 a to jest racja. no cóż, dziękuję i za dupę.
mycha Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 to zapraszam ;D czerwone półwytrawne?
Rekomendowane odpowiedzi