Kasia O. Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 masz trzy zmarszczki obok oka jedna odprowadza łezki za kołnierz szarej koszuli druga to znak że powiedziałam coś zabawnego i zaraz pocałujesz mnie w czoło w ostatniej kładziesz mnie wieczorem przykrywasz rzęsami i czytasz chwilę przy lampce tak żeby przypadkiem nie zbudzić
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Podoba się. Tak ciepło, wyrozumiale i po ludzku. :)
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Czule; piękny wiersz. Pozdrówki :) kaśka.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 miło-klimatycznie, mono-tematycznie, ale za to warto było by Cię nie budzić, poleżmy sobie takim snem :) pozdrawiam
Tova_Brink Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 no tak uwielbiam "kurze łapki" u facetów:) subtelny, ale nie naiwny wiersz udał się :-]
Kasia O. Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Dzięki wszystkim i Każdemu z osobna:)
Rachel_Grass Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taak, rzeczywiście. nigdy nie myślałam, że wiersz zmieni moje zdanie na jakikolwiek temat, ale ten zmienił. od dziś hoduję sobie kurze łapki (facetowi też ;P). pozdrawiam.
Kasia O. Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Pani R.: bardzo miło to słyszeć:)
Rekomendowane odpowiedzi