Wampirzyca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na ulicy stał człowiek... kilka kartek czytało powietrze. Wszedł do któregoś domu... który to był czlowiek??? ...... W domu była kobieta... szare płótno tuliło wieczory. Zgasiła światło nocą... które jest jej okno??? ...... Ludzie śmiechem płakali!!! Miliony drzew zapisanych, przyszedł list do kogoś, każdy szuka kogoś... Spotkanie... Szarość człowieka w zawiłości kolejnych dni. Rozmowa... z człowiekiem o snach, które zderzają się w takt minionych lat. Droga... dzielona z człowiekim tym. wykładana kamieniami w kawadraty.. Noc... z człowiekiem wśród deszczu i szczerych słów... My... ludzie nie wiemy co począć...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gosh... Nie dla mnie... Nie podoba mi sie w ogóle... Okropne powtórzenia, które bardzo zle wplywaja na caloksztalt wiersza. P.S. Przepraszam za brak polskich liter, cos mi sie porobilow w komputerze.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tego nie da sie czytac - myslalam ze nie dobrne do konca, szczegolnie tragiczna jest mnogosc "czlowiekow"
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "z człowiekiem o snach w takt minionych lat" - to bym ocaliła w takiej formie, reszta okrutnie niedopracowana, bardzo źle się czyta i rzeczywiście te "człowkieki" aż depczą sobie po nogach w tym tłoku - ocena :jeden :( pozdrawiam
Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz zbyt rozgadany./Widziałem kota w butach ale stawiającego oceny jeszcze nie widziałem chyba że prześle mi zdjęcie./
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Syn mojej znajomej, weteran maloletniego czatownictwa często lubi w różnych momentach krzyczeć (klikać): "O dżizasss krajssss!!!!!!!!!!!!!!!!!". Choć do tej pory krzywiłem się na małego, teraz nieśmiało go zacytuję. Koszmar z ulicy Masakry Kitsch. Czaruś.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Twoja myśl bardzo mi się podoba - widzisz, czujesz - super, jednak nie potrafisz wyrazić swoich odczuć. Popracuj nad tym "czymś" i zrób z "tego" wiersz... Wierzę, że możesz - więc tu wrócę - pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi