Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uwaga zwieszona głową w dół dynda na trzepaku w aureoli złotych loków zlepionych watą cukrową i marzeniami i świat ciekawszy a tramwaje w niebo uderzają dzwoniąc ludzie śpieszą plączą nogi ze spodniami wiatr w spódnicach łopocze uwaga wyostrza słuch na dźwięk imienia różowy jęzor oblizał małą słodką buźkę przykleił uśmiech do polików [sub]Tekst był edytowany przez Iris_IK dnia 20-06-2004 23:11.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Iris_IK dnia 29-06-2004 17:42.[/sub]
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzieciom miastowym,z wakacyjnym pozdrowieniem I.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki Iris :) wiersz ciągnący się słodyczą jak świeża krówka :) pyyyyychaaaa (a czemu "polików"? bo jęzor jeszcze fajnie brzmi :)) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A...bo poliki, no można by było "policzki", ale poliki to tak mi zdrowo brzmi! Pozdrawiam I. Dzięki za komentarz!
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach Natalio! A nie powiedziałam,że "jęzor" należy do przyjaciela czworonoga...natomiast "poliki" do złotowłosej! Pozdrawiam raz jeszcze, Irena.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Iris. Super to napisałaś. Kiedyś moja córka wisiała głową w dół na trzepaku i dotykała czarnego nosa naszego psa. Jakbym to widziała.Dzięki. Pozdr..)))
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Jano! Dzieciaki są kapitalne! Dzięki,za komentarz,za miłe słowa I.
Rekomendowane odpowiedzi