hipokrytka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 cyframi próbował ulepić planetoidy dzionek był zapuchnięty ustami , członkiem każdym czuł się spięty przestrzenią zamknięty ograniczony i wstydliwy bo brał sterydy
Michał_Kućmierz Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Po lekturze tego "wiersza" mój umysł potrzebuje solidnego kopa. M.
adam sosna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 bez hipokryzji uwielbiam sterydy
Magnetowit_R. Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 skąd mnie znasz? R. - dla mnie? oświadczam że poza białkiem nie biorę nic, a tak muskulatura to wieloletni trening i dobre geny. wiersz jako taki fraszkowaty. nic wyitnego ale tez nie bezndzieja
Fanaberka Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie mamy problem
jacekdudek Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Halinka Mazur Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi