Espena_Sway Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wnikliwy koment. cóż, narazie zostawiam w takiej formie, być może jeszcze coś zmienię. cieszę się, iż jakoś strasznie nie spadŁam z formy, bo ostatnio niewiele piszę ;P pozdrawiam Karolina :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja dziękuję i pozdrawiam Karolina :)
H.Lecter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czytam kolejny raz i ciągle nie wiem...Coś mnie przyciąga, coś mnie odpycha. Pozdrawiam, Espeno.
Espena_Sway Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, sprzeczne emocje. ważne że w ogóle jakieś wywoŁuje :) pozdrawiam Karolina :)
Eugen De Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Namalują obrazy, a może tylko ustawią...............tutaj dałbymm 1 osobę - namaluję, ustawię łódź z kilkoma żaglami w dobrym kierunku. Później zrozumiesz każdy szczegół; przedwczesny......... bez "później" wieczór, roztrzaskane głowy. Nad ranem przyjdzie kelner z wilgotną szmatką do butów. Wycałuje mi stopy..........dałbym "moje stopy" na przywitanie; zobaczysz wejście w głęboki piasek. W porcie zrobią mnie na kolejną Wenus. Usiądę .....może "zrobią ze mnie nową Wenus"? okrakiem na beczce z czerwonym pędzlem za uchem. Wypijesz tyle rumu ile przepuszczą moje włosy. Pozdrawiam Espeno. W pierwszej strofie będzie "JA", w drugiej "ON" i ja, w tzreciej "ONI" i ja.
Espena_Sway Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawa jest Twoja wersja, ale zmienia caŁkowicie wydźwięk tekstu. dziękuję za poświęcony czas i cieszę się, iż wróciŁeś Eugenie. pozdrawiam Karolcia :)
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Bardzo przypadło mi zakończenie choć do reszty też nie mam zastrzeżeń. Chciał bym wypić ten rum :) miłego wieczoru
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 taaaak cudo:D zwłaszcza koniec i tytuł, ale reszta oczywiście tyż cudo pozdr. /m.
Espena_Sway Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. takie komenty mobilizują :) a taki rum to chyba tylko mój Kocurek może ;P pozdrawiam Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, Martynka zadowolona ;P cieszy mnie to :) pozdrawiam Karolcia :)
Rekomendowane odpowiedzi