zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czarna niewiasta zbiera ostatnie promienie przetykając nimi włosy otwiera oknapamięć o kimś jeszcze dusi łatwiej ostatnio potknąć się o nostalgię niż leczyć zwewnętrzne jałowizny na zielonych łąkach Pana miejsc jest wiele
adam sosna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czy jest internetowy symbol smutku?
kasiaballou Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Bardzo takuję temu wierszowi - czy jest internetowy symbol roztropności? Pozdrówki kasia :)
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 nie wiem czy takowe cosik jest ale wiem ze są internetowe dobre serca:D to WASZE kochani! ściskam WAS mocno ze łzami i ciężkimi myslami cmok cmok
kasiaballou Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Stasiu - to tylko życie nasze, nieogarnione i nieprzewidywalne, niestety Pogody ducha, mimo wszystko. Dobranoc kasia.
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Staszko! Nikt nie jest gotowy na śmierć. Ważne są chwile, które przeżywamy razem. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Masz rację Marlett, dzięki
teresa943 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Stasiu, w życiu bywają tornada i trudno po nich iść dalej, zmiatają na drodze tych, ktorych bardzo kochamy... lecz gdy choć jedno serce zabije żywiej tylko dla Ciebie, zza chmur nieśmiało się usmiechnie dyskretne jeszcze i ciepłe słońce trzepotem promyków z nadzieją i wiarą poczeka na uśmiech od Ciebie choćby w internecie Czytałam w nocy (coś mnie nagle wyrwało ze snu tak skutecznie, że tu zajrzałam, ale nie umiałam wtedy nic powiedzieć, więc tylko milczenie ofiarowałam...) dziś powracam, aby Ci powiedzieć, że życzliwość ludzka to mocne podparcie... do góry głowa...dobrze, że jesteś...trzymajmy się razem... :))))))))) serdeczne cmokasy -teresa
Judyt Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 miejsc jest wiele...dzięki Stasiu, ciepłoniaście
zak stanisława Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dzięki kochane, dzięki ze jesteście cmok
adam sosna Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 wolę milczeć co po słowach? wirtualne uściski
Judyt Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że i Stasia jest!
Rekomendowane odpowiedzi