kall Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 mówi się że to formalność i nic nie zmienia a jednak róże już nie są niewinne wiele znaczą bo wiele znaczeń ma chwila - niby ta sama co wczoraj a o tyle bogatsza parę słów jak rzepy przyczepiane do każdego ogona i do lodówki - od jutra śniadania oddzielnie bo już razem * potem na biało poręcza: do końca życia niech zadręcza
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 parę słów jak rzepy przyczepiane do każdego ogona' a na pewno nie wypadły sroce :p zaręczyny- zadreczyny dobry pomysł, wart wiersza cmok kall uściski
kall Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dzień dobry :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie. miło się czyta, że dobrze. to dobrze. :-) miło Panią czytać gdzieś obok siebie:-) chciałam tę srokę również zaczepić, ale chyba byłoby to już zbyt wiele szczęścia. może gdzieś następnym razem. jak będzie ślub :-) pozdrawiam serdecznie /kalina
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Podoba się:)) Pomysł z zadręczynami fajny, bo w zasadzie jak nie z jednej, to z drugiej strony to "zadręczanie" wyłazi:))) Ostatnie 3 wersy "ku pamięci":)) Pozdrawiam i serdeczności:)) EK
bogdanna Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie również bardzo podoba się pomysł! w wierszu zachwyca mnie początek lekki, niemal muzyczny taniec od boku do boku na końcu mi tego trochę brakuje... ale jak czytam - innym podoba się właśnie koniec!...
egzegeta Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 temat wiecznie żywy:) osobiście lubię mowę na skróty a tu trochę gadania np. pierwsze wersy ustawiłbym nieco krócej: mówi się że ta formalność nic nie zmienia Ale to tylko takie moje wydziwianie:) Pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dobry jest, dobry... tylko zakończenie nieco przeraża ;) Arek
teresa943 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 potem na biało poręcza: do końca życia niech zadręcza Skojarzyło mi się: "...i cię nie opuszczę aż do śmierci"... "zadręczyny" - ciekawy pomysł, wszak sakramentalne "tak" to zgoda na, zarówno miłowanie jak i dręczenie...na dobre i na złe... ech, pewnie nadinterpretowałam (mam takie zboczenie, hehe...), ale co tam, jako czytelnik mogę, prawda? Bardzo mi się podoba. :)) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 co do treści mam mieszanie uczucia młodzież (kochające się pary) - pełne oburzenie no ale z perspektywy czasu nabiera nieco innej wymowy i tu zaczyna się nauka wzajemnej tolerancji i wzajemnego rozumienia siebie lub - z a d r ę c z a n i a :))) pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi