Ewa_Kos Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no wiesz to jest moje zdanie zawsze nieskończone zgubiona kropka chociaż się nie znajdzie w ukryciu czeka zniecierpliwienie czytane sto razy zawsze mówi co innego do głowy przykładam lód pokruszony jak pogryzione szkło w pośpiechu nie zamykam za sobą drzwi sam zobacz psy i koty jedzą tak samo jak ja nie będą miały nigdy takich samych zaniechań
Fagot Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Przyciągną mnie tu tytuł a właściwie jego skojarzenie z jedną z ulubionych piosenek „kocie sprawy” i nie zawiodłem się bo wiersz przypadł go gustu podobnie jak wspomniana piosenka :-) Pozdrawiam
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ładnie mi się czytało, o sobie ;)) Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 sam zobacz psy i koty jedzą tak samo jak ja nie będą miały nigdy takich samych zaniechań daje wiele do myślenia bardzo ładny wiersz :))) serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co Ty, przecież to o mnie ;-) bardzo mi się bardzo podoba. brawo Ewo :> zasłużyłaś na uśmiechniętego plusa ;+)
zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jaki pan- taki kram? Ewuś? pies ma cechy pana, czy i koty też tak mają? dobry wiersz Ewuś,podobałosie! cmok, cmok
Everygrey Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ewo, jak zwykle Twoje wiersze nie rozczarowują:) pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kosie od psów i kotów, znalazłam tu wiele ładnych myśli :))) pozdrawiam :)
bogdanna Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 miau! Hau! wiersz jak sprężyna wwierca się przypominając to samo inaczej podoba mi się serdecznie! pozdrawiam cieplutko!
a._mrozinski Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jedno pytanie: wydałaś już tomik? jeśli tak to gdzie można go dostać? jeśli nie - dlaczego jeszcze nie? Arek
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi bardzo:)) Dzięki serdeczne:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też masz psy i kotów bez liku??? Bratnia duszo? Pozdrawiam i dzięki serdeczne:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo miło było Cię gościć, zawsze się cieszę jak zajrzysz:)) Pozdrawiam i dziękuję:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Srdecznie dziękuję za zagląd:))) Miło mi bardzo:)) Pozdrawiam ciepło:)) EK ,
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co Ty, przecież to o mnie ;-) bardzo mi się bardzo podoba. brawo Ewo :> zasłużyłaś na uśmiechniętego plusa ;+) Uśmiecham do Ciebie i do plusa:))Dziękuję bardzo i mam nadzieję, że latawce lubią psy i koty?:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj wielki ten kram, jako że i pan wielkie ma serce:)) Hih!! nie wiem czy koty mają, ale rozumieją więcej od niejednego pana:))) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam z rezerwatu!!!
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe to co piszesz:)) Dziękuję serdecznie i pozdrawiam:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że jednak coś tam jest:))) Miło mi bardzo, że się udało poszukać:)) Dziękuję bardzo i pozdrawiam:)) z rezerwatu!! Ahoj!
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i również ciepluśko odpozdrawiam:)) Miło mi bardzo:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie myślałam o tym, bom teraz na wypoczynku:)) Po powrocie się zamyślę na ten temat:))) Dziękuję i pozdrawiam wakacyjnie:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi