ZORRO57 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 zak stanisława;ale ładnie, ale wiersz to się Pani udał. Pozdr.b; J.L.S
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Stanko! Gratulacje z +.PozdrawiaM.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 gratuluję mimo że nie moje rewiry wieloznaczność interpretacji pociąga :)) pozdrawiam Jacek
egzegeta Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Stasiu nie będę piał z zachwytu, ale zupełnie inna to "formacja" lepsza niż warsztatowa. Jeśli miałbym coś jeszcze zmienić, to w poniższych wersach usunąłbym "milczę" i "i"nie zaniedbuję okazji do milczeniamilczę więc jak ozłocony puchar i nie pytam bo obecnie mamy obok siebie - milczenie milczę. Wtedy będzie: nie zaniedbuję okazji do milczenia więc jak ozłocony puchar nie pytam Pozdrówka
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, miło że zajrzałeś i rzekłaeś, całuski, scmoki i uściski
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to miło słyszeć takie słowa:) pozdrawiam Zorro!
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egze, sugestie przyjmuje i dziękuje serdecznie i za tomik również, 100krotki przesyłam papapaa
adam sosna Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a swoją drogą - dziwne ze niejaki nick ZORRO59 nie protestuje ze tsy nicki zgodnie "+" zaksycały Pancolek, Marlett oraz Sosna, Klaus Kalarus, Cecherz, Katarzyna Leoniewska, Stefan Rewiński, adam sosna, Ewa Kos, Fagot, janusz pyzinski, bona, Marlett, Marlett oraz Sosna adam sosna Marlett :):):) jeszcze raz gratulujemy i dziękujemy za wiersz
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heheh Sosen! Ty masz rację! tsy w jedneym tego jesce nie bylo! :P dzięki kochane trójecki moze Zorro mnie lubi, dlatego nie ksycy:P miłego dobrego spania Sosno! wicher - mam nadzieję- nie uszkodził gałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłązek?
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No jak polecają... ;) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Stasiu, powiem krótko, bo co tu jeszcze dodać do tego, co powyżej? Moje g r a b u l k i najserdeczniejsze!!! :))))) Niestety bez plusików, bom ja "nietutejsza" (w Zetce).;) Cmokasowe pozdrówki -teersa
ZORRO57 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dział Z - punkty za (13): Pancolek, Marlett oraz Sosna, Klaus Kalarus, Cecherz, Katarzyna Leoniewska, Stefan Rewiński, adam sosna, Ewa Kos, Fagot, janusz pyzinski, bona, Marlett, M. Krzywak, Tutaj są obecne trzy nicki:Sosnów. 1- Marlett oraz Sosna 2- adam sosna 3- Marlett A jeszcze się z tego śmieją mają, gdzieś regulamin:Admina.
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Michale, Tereso, dzięki serdelkowe, no i masz Zorro doczytał :) czyli- nie lubi mnie znikam:(
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. iNUŚ? A CZEMU ZAPOMIASZ MNIE? :(
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Może niezupełnie moje klimaty ale kwiatki zostawiam cmok :)*
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to cieszy że pomimo :D Aliss kłaniam sienisko!
Rafał Różewicz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Stasiu wiersz w porządku, ale nie jestem sobą, gdy się nie przyczepię: ja bym zrobił coś z rozwichrzonymi myślami, ozłoconym pucharem. nie najlepiej to brzmi. reszta po prostu jest dobra:) pozdrawiam i gdybym mógł dałbym plusa.
Eugen De Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja komentowałem wcześniej pozytywnie, a teraz po skrótach jest bardzo POZYTYWNIE!
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenie. to Tobie należa się wielkie podziękowania za pomocną dłoń przeto wszem i wobec mówię : Eugenie DZIĘKI!
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 RAFALE, DZIĘKI ALE JUŻ ZOSTAJE JAK JEST DZIĘKI ZA WSKAZANIA :D miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi