Bernadetta1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak cię odmierzyć biciem zegara zapomnieć między chwilą wspomnienia w minucie żalu trwać ukojeniem linijką wiersza przekreślić temat me wieczne pióro całkiem zgrubiałe natchnienia motyw gubi przypadkiem w kolumnach wierszy zapisać pragnie czeluście uczuć ukryte na dnie duszy zgubionej-gdzieś na przystanku wysiadła w pędzie tak przerażona gubiąc gdzieś kompas swojej wędrówki... z czym kilometry życia pokona? próżno więc myślą usłyszę czasem jazgot kukułki starej leniwy między wskazówek wędrówką dojrzę garstkę tęsknoty w czasu upływie
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Bernardettko, twoje pióro ani za grube ani za chude, jest w sam raz, bardzo ładny liryczny wiersz, rymy dobre, i w ogóle ach, och c mokES
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co ja się tu będę powtarzać ;P jak zwykle, może nieco nostalgiczniej- dzięki Tobie zaczęłam doceniać i czytać wiersze rymem pozdrawiam :) kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Stasienko:)....troche sie obawiałam go tutaj wrzucic:)..pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co ja się tu będę powtarzać ;P jak zwykle, może nieco nostalgiczniej- dzięki Tobie zaczęłam doceniać i czytać wiersze rymem pozdrawiam :) kasia. \ milo mi ze sie widzi Kasiu:)...pozdrawiam cieplutko..dobranoc:)
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 no i od rana kolejna uczta u Bernadetki... uwielbiam te Twoje wykwintne smaki...tak mało ich w prozie życia, a ja taka zachłanna na delicje ... :))))) serdecznie jak zawsze -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja równiez pozdrawiam serdecznie:)...i zapraszam Teresko na kolejna ucztę;)... Bernadetta
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja równiez pozdrawiam serdecznie:)...i zapraszam Teresko na kolejna ucztę;)... Bernadetta oj, chyba rozbaluję się na całego...ale w końcu przecież szkoda lata...tak krótko trwa... :)))))))))))))
Bernadetta1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja równiez pozdrawiam serdecznie:)...i zapraszam Teresko na kolejna ucztę;)... Bernadetta oj, chyba rozbaluję się na całego...ale w końcu przecież szkoda lata...tak krótko trwa... :))))))))))))) taki urok lata Teresko:)...zbyt szybko mija:);pozdrawiam słonecznie przy tej słocie:)
Judyt Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 czas czasem- pozbyć się, " czasem w czasie upływu" fajno, coś w deseń podobny jak u mnie, ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi