kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 bez tajemnych komnat wróżek krzesiwa taniec wrzeciona i smycz perły popijane szampanem marzenia przez pręty o zbożu złocistym źródlanej wodzie otwartym okniebingo - wygrywasz pogniecione skrzydła wolność dzielisz przez długość porzuconego powrozu wijesz nowe gniazdo inie masz za czym tęsknić
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trafił do mnie z impetem. Duży plus. Pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obawiałam się, że zbyt afektywnie/infantylnie (bajki) tym bardziej cieszę się z pozytywa - dzięki wielkie, wyzbyłam się wątpliwości pozdrówki :) kasia
Boskie Kalosze Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne. Zwłaszcza taniec wrzeciona i smycz, gdzie wrzeciono czyta mi się nawet lepiej w znaczeniu zgrubienia przy rękojeści wiosła, niż jak to przyjęte zwyczajowo. Ot, chciałoby się popłynąć a tu coś/Ktoś nie daje ;) Jak dla mnie wiersz o samousiedleniu, tubylczym przywiązaniu do (dla) Kogoś. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne. Zwłaszcza taniec wrzeciona i smycz, gdzie wrzeciono czyta mi się nawet lepiej w znaczeniu zgrubienia przy rękojeści wiosła, niż jak to przyjęte zwyczajowo. Ot, chciałoby się popłynąć a tu coś/Ktoś nie daje ;) Jak dla mnie wiersz o samousiedleniu, tubylczym przywiązaniu do (dla) Kogoś. Pozdrawiam. zaskakująco trafna interpretacja, więc nie mam nić do dodania od siebie dzięki za pozytywa:) Pozdrówki kasia.
teresa943 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 bardzo ładnie :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
gabriel p. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 przybieram się od dobrych piętnastu minut do napisania komentarza i zaraz się Pani wiersza na pamięć nauczę... mam dziwną zaćmę słowną dzisiaj, więc nie będę się zagłębiał i napiszę, że smycz zawsze można zerwać, rzucić perły pod nogi i niech się przewracają - marzenia i tak zostaną... pzdr :-)
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Diziękuję Tereso za wizytę, ach, te romantyczne dusze;) serdeczne pozdrówki kasia.
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytać taki komentarz to prawdziwa przyjemność, marzenia są potrzebne, ma Pan zdecydowane/ukierunkowane podejście do życia, bardzo dziękuję :) pozdrawiam kasia.
adam sosna Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 nie napiszę nic co boli nie mnie podoba się! bardzo :)
kasiaballou Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, tak - rozumiem - dzięki za pozytywa pozdrówki kasia.
Rekomendowane odpowiedzi