Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 zabrałam je z koca, zwlekając swoje ciało bezwiednie przyszła na myśl konstelacja nie było zbyt obfite a raczej wątłe i słabe przecierało palce , wzięłam na dłoń nie ulatywało tak samo jak strumienie z bólu głowy lecz nie takiego jakie bywają trwa w zawieszeniu i czy zbyt dobrze tak wyczytało spośród ścieżek, proza życia teraz tylko korale dziergane, przy mnie
teresa943 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 teraz tylko korale dziergane, przy mnie Judytko, jestem cała pod urokiem! Jeszcze tu wrocę, bo teraz nie mam czasu. :))))))))) Serdeczne uściski -teresa
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Judyt ! W takiej formie Twój wiersz jest bardziej czytelny. Temat nie jest niczym nowym, ale można przystanąć i pomyśleć. Ładna pointa:)) PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso- pewnie wracaj kiedy tam chcesz, proszę Cię bardzo, dziękuję za uściski:)), obecność,bezczas-czas; ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko - prawda i tyleż, temat pewnie, że nie jest nowy,zwykły dziękuję Wam za obecności; :))-trudno, ciepłoniaście
gabriel p. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 życie może i ulatuje, ale jak się człowiek postara to uszyje sobie nowe i cieplejsze :-) pzdr :-)
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba w raju! :d Judytko ten wiersz jest wart ciebie! uściski!
Judyt Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba w raju! :d Judytko ten wiersz jest wart ciebie! uściski! gabrielu p. : dziękuję za cieplutkie słowo :) narazie przy koralu,mmm(...)dzięki za obecność P.Stasiu :) miło Cię powitać, dziękuję za cieplutką obecność, a co to znaczy? że dobrze(...)mm, uściski ciepłoniaste
egzegeta Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu przepraszam za wcinę - ale do Ciebie poczta na priva nie kontaktuje ;( Judytko - też przepraszam Pozdrówka
Judyt Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu przepraszam za wcinę - ale do Ciebie poczta na priva nie kontaktuje ;( Judytko - też przepraszam Pozdrówka Wiktorze- ale za cooooooooooo>? ni ma za co- mnie? mnie też nie działa?? ja też przepraszam,(adres masz) ciepłoniaste
Rekomendowane odpowiedzi