Miłośniczka poezji Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Na ogromnej wyspie życia, Przykrytej mgłą przyszłości, Otoczonej oceanem zapomnienia, Owianej tajemnicą śmierci... Błądzę w gąszczu pytań, Grzęznę w bagnie odpowiedzi, Uciekam w otchłań marzeń, W czarną dziurę beznadziei... Na wietrze trosk codziennych, Pośród słów niewypowiedzianych, W tłumie ludzkich cieni bezimiennych... Jak bydło podzielonych... (na rasy i grupy) Chcę wykrzyknąć kocham Cię! Nie bacząc na ich rżenie szydercze, Podziwiać na Twej twarzy tęcze, I poczuć wreszcie,... czym jest szczęście.
Bernadetta1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 no niestety dla mnie zbyt patetycznie to wszystko zabrzmiało...pozdr.
gabriel p. Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 za dużo achów i ochowów... ja bym usunął kilka zbędnych wersów
Rachel_Grass Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 nic, ale to kompletnie nic odkrywczego. do kosza z tym i nie zrażać się, pisać dalej. a może przede wszystkim czytać więcej.
Rekomendowane odpowiedzi