Ewelinka Meier Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 anonimowo rozpraszam płatki ano pojawiam się w pionie znikam platonicznie nagrywam płyty platon filozoficznie rozgrywam taśmy zanika dialektyka poetyka retoryka perystaltyka trzeba połykać zgrzytać ale przekąszać
Fanaberka Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 pląsem z przekąsem. No i bardzo ładnie - jak mi się uda dorobić jeszcze dwóch Zoonetów to Ci dam plusa ;-)
Bernadetta1 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 niezły...moze jeszcze nie na plusa...ale fajny:)..pozdr.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 jakoś tak zagrodno i niepodobno zabawa słowem ale jakoś nie łapię zbyt mocny rebus MN
Espena_Sway Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 dla mnie taka zabawa sŁowem, ale nieudolna i trochę bez skŁasu. proponuję dziaŁ P. pozdrawiam Espena :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Albo on za mądry, a ja za głupi - albo odwrotnie :| pzdr. b
M._Krzywak Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 To jest jak z notatek z wykładów napisać wiersz.
Spiro Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 zabawa słowem. nawet fajna. ale potem ostatnia zwrotka psuje wszystko (taka popsuj-zabawa). a tak w ogóle to nie wiem po co to i o czym
Mirosław_Serocki Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 czy "Platon" to o winopodobny napój chodzi tu?
H.Lecter Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Zabawa słowem to nic złego ale po co zaraz Z - ka ?
Ewelinka Meier Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 jesteście nieźle poryci jak widać, bo akurat ten wiersz jest całkiem niezły. kilka dni mnie nie było, zaglądam, a tu widzę szaleństwo, huzia na józia no ale ok, niech wam będzie treść mówi o zakłamaniu świata w którym nic nie jest prawdziwe, nic nie jest istotne, oprócz konsumpcjonizmu i jeszcze o tym że króluje bezmyślność i zero refleksji pozdrawiam emka;)
Ewelinka Meier Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Fanaberka, Bernadetta, Bogdanie - dziękuję;)
Rekomendowane odpowiedzi