Rachel_Grass Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Na stole leżały kwiaty, a pod nimi my, rodem z kreskówek żarzących się nocą na ekranie. Oddane za pierwszy dotyk dzieci stawały szeregiem w zardzewiałych adidasach. Czemu chcesz, żebym oddychała? Wystarczy jeden wazon, zaplątana w bukiety śmierć każe mi wąchać. Nie będziesz przeciwny - czas ryje na czole zmarszczki, a syna nie widać. Schowałam się w owocach, lekarzach i pustych opakowaniach od witamin. Gdybyś mnie szukał, jestem gdzieś w pobliżu. Udaję prawdziwą kobietę.
lubię latawce Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 pomarańczowy - nareszcie, chociaż nie spodziewałam się tak bolesnej tematyki. Poradziłaś sobie, Rachel - bez dwóch zdań. Tylko te zardzewiałe adidasy jakoś kłują po uszach. Wiersz - dreszczowiec, takie lubię najbardziej +++ angie
teresa943 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Schowałam się w owocach, lekarzach i pustych opakowaniach od witamin. Gdybyś mnie szukał, jestem gdzieś w pobliżu. Udaję prawdziwą kobietę. Rachel. Jestem pełna podziwu. Obiecuję rozgryzać go "po kawałku", może uda mi się wtedy wypowiedzieć więcej. Bardzo mi się podoba. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz powstał po tym, jak powiedziałaś, że czekasz na pomarańczowy. ta tematyka, te słowa najbardziej kojarzyły mi się z pomarańczem. dzięki za komplement, o adidasach pomyślimy.
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. obiecywać nie musisz - najważniejsze, że przeczytałaś i się spodobał, choć interpretacyjne kwestie rzeczywiście są ważne.
Rekomendowane odpowiedzi