Tova_Brink Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 kupię zbędne tobie oko na zapas jeśli musisz wiedzieć i na raty może być czerwone zanim zaśniesz zostaw na stole nogę obojętnie prawą lewą odniosę rano to na pewno błąd w druku w tytule kobieta w bibliografii męski zapach autor nieznany jeszcze nienazwany
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Hm, ciekawe i jakiś smutek z tego bije. Sugerowałbym jednak dopracować. pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 pierwsze dwie strofy- ciagle sie nad nimi zastanawiam, ostatnia -bardzo dobra. rzeczywiscie jest jakas nostalgia, niesztampowe skojarzenia Ogólnie na plus:) Pozdrawiam Agata
Rachel_Grass Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 rozwijasz się i tyle Ci powiem. dobra droga - pisanie komentarzy i równoległe do tych działań tworzenie. skutki czarno na białym, Tova ;)))
drzewołaz Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 niezły pomysł dobrze zrealizowany. wiersz dość oszczędny w środkach, co wpływa na korzyść. podoba mi się. można go różnie interpretować. enigmatyczny ;P
a._mrozinski Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Interpretuję bardzo po swojemu, może błędnie, ale po swojemu. Podoba mi się. Arek
Tova_Brink Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 to nie przytrafiło się jeszcze żadnemu mojemu wytworowi;> chyba polubię ten wiersz :-]
mateusz_z_miasta Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Hmm świetne! Jednak sugerowalbym zmazac wszystko i napisac cos nowego od poczatku.
Tova_Brink Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe:D gumką-myszką;P :-]
Pancolek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się. Mam takie same odczucia :) + Pancuś
Rekomendowane odpowiedzi