Teresa Rudowicz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Będzie lepiej jak zgasisz światło moja nagość nie jest już młoda. Powieki nie zakryją zakłopotania, że jednak, że pomimo, że wbrew. Wszystko byłoby prostsze gdybyś był już mężczyzną. Głęboko wciągam powietrze. Zanurzaj się powoli, nieśpiesznie może to ostatni rejs przez ocean.
a._mrozinski Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Jestem pod wrażeniem. Chyba najlepszy debiut jaki czytałem. Podoba mi się "że jednak, że pomimo, że wbrew". Arek
Teresa Rudowicz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Dziękuję Arku. Miło jest czytać, że się podoba. Będę wdzięczna również za słowa krytyki. Pozdrawiam. Teresa
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 nie jest źle / ogółem nie będę robił zamieszania w wierszu / póki co/ uszanowanie/
Teresa Rudowicz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Tomku! Zamieszanie w wierszu wysoce pożądane.
teresa943 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Będzie lepiej jak zgasisz światło moja nagość nie jest już młoda. Powieki nie zakryją zakłopotania, że jednak, że pomimo, że wbrew. mimo wszystko :) serdecznie pozdrawiam -teresa
jasiu zły Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie w jego wydaniu, chcesz, żeby Ci ten skądinąd dobry utwór na swój bełkot przerobił?
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie w jego wydaniu, chcesz, żeby Ci ten skądinąd dobry utwór na swój bełkot przerobił? najbardziej świadomy komentarz jasia złego dzięki jasiu wiem że nie ma za co ale jednak do znudzenia to samo że też się nie znudziło
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Tereso, podoba mi się Twój debiut... nie chciałabym się wymądrzać, ale... zdanie "Wszystko byłoby prostsze gdybyś był już mężczyzną." urwałabym, dając tylko.. wszystko byłoby prostsze gdybym... Pozdrawiam po nocnych burzach, znów letnio... :)
Teresa Rudowicz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzięki Nato za komentarz. Teraz pozmieniałabym wszystko. Pozdrawiam:) Teresa
amehob Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 oklaski wespół z przedmówcami, krótko i dosłownie, acz niedosłownie podoba się, mimo odmiennej od mojej ulubionej formy do gratulacji doklejam pozdrowienia am.
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 uch. myślę ogólnie, że wiersz należy zostawić w spokoju, niech leży. natomiast inne, o ile się pojawią (mam nadzieję), będziemy podrasowywać. podrasowywować. podrasowowywać. nieważne, będzie dobrze ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie mogę przejść obojętnie i z przedmówcami się zgadzam. Jest tylko jedna rzecz (subiektywne spojrzenie:) - interpunkcja. Wiersz obyłby się bez niej. Czytelnik sam znajdzie przerwy i zakończenie toku myślowego. Czasem może to nawet spowodować swobodniejszą interpretację. Nowe, własne spojrzenie odbiorcy. Ale każdy lubi co lubi :) Pozdrawiam Piotr
Luthien_Alcarin Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 o całkiem dobry utwór:) moze kapke lepiej by sie czytało przy rozbiciu na strofy, choc to kosmetyka i takie tam moje upodobania:) niemniej pozostawiam plus;) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi