Ann N.N. Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 czas jest jak szklane nici świat jest bańką mydlaną istniejemy tylko my dwoje po obu stronach języka w pułapce samochodu zostało nam pięć minut deszcz spłukuje z szyb miasto nie istnieje nic poza nie wierzę w żadne słowo dziewczyny spod ciemnej cyfry wymazujemy właśnie całe dwa życiorysy za zakrętem horyzont schodzi gładko ku morzu jest najzimniej na świecie nikt tu się tak nie kąpał
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 dla mnie tylko:tylko my dwoje po obu stronach języka pozdrawiam.
Ann N.N. Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mało :o)
lubię latawce Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mało :o) dam więcej ;P "tylko my dwoje po obu stronach języka" + "deszcz spłukuje miasto z szyb" (tu + ostatnia strofka :> i tu jeszcze bym pokombinowała,a resztę napisała od nowa) zdrówko! angie
Ann N.N. Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Już lepiej ;o) Dziękuję. Reszta też jest "fajna", trzeba ją umieć odczytać.
HAYQ Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Podoba mi się ogólny zarys i temat. Trochę jednak bym pozmieniał, samą formę zapisu. Choćby drugie "jest) (drugi wers) na "bywa". "Jest" brzmi zbyt kategorycznie. Ale to nie Warsztat, więc już się zamykam, bo widać, że wiersz przemyślany, każdy jednak ma swoje widzenie ;) Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Aniu, Twój "Czas" mógłby pozostać dla mnie bez III -ciej strofki... będzie bardziej niedopowiedziane. Tyle uwag. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi