Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 tyle tylko mogę, gram dla małego grona znajomych, których jeszcze nie znam MN
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 i po co ta pseudoinformacja, która nie przekazuje żadnej konkretnej treści?
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Gratuluję, trzymam kciuki, pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gram - wystarczy MN
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 a ja śpiewam. też na zamkniętych koncertach:D i nie pokazuję psu kiełbasy przez szybę
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, widzisz, to dla mnie ważne, to znaczy, że jeszcze żyjęe jeszcze istnieję a kiełbasa? cóż, pewnie też będzie może i przez szybę MN
Michał_Zawadowski Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bezczelne, nieodrosło to od ziemi i już wybrzydza. a fe. jak ja byłem mlody, trzymano mnie krótko i dzięki temu wyrosłem na porządnego człowieka. pożądnego.
Rekomendowane odpowiedzi