Ewa_Kos Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 wszystkie ucieczki po jednej stronie dodane do siebie budzą respekt pomiędzy otwarciem a zamknięciem umrze chęć odwetu pod progiem pochowanych kilka zapamiętanych stąpnięć nigdy nie powtórzonych a tyle innych się upodobniło klucznik rozpozna zepsuty zamek wskaże inne drzwi które raz zatrzaśnięte trwają w zamkięciu niecierpliwi wstawiamy nowe ze starymi nikt się nie żegna
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 to "Pa!" jest poważne? jeśli tak to żal wiersz nam się podoba!
Judyt Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 fajnie na granicy- a się udało uchwycić, ciepłoniaście, myk
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 może dwie pierwsze linijki na koniec? bo odrazu odkrywasz wszystko MN
Beenie M Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 O, Kos przyfrunął, a to ci niespodzianka :) Dobrze, że umiera chęć odwetu, najlepiej, jeżeli nigdy się nie narodzi. A do zamkniętych drzwi warto zapukać - "Pukajcie, a będzie Wam otworzone". pozdrawiam serdecznie :)
zak stanisława Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 hej kosie, dobrze ze jesteś, bo smutki i tęski jakoweś były, ale popraw 'ętki 'na wierszu! boś ogonki pogubiła, widac tak szybko wbiegłaś w Zetkę :):):) daję ci plusiska bo mogie! hehehe
Pancolek Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 pod progiem pochowanych kilka zapamiętanych stąpnięć To jest genialne. Pani Ewo, proszę wrócić na stałe, bo dawno Pani nie czytałem :( + Pancuś
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie!! a to "Pa!' baardzo poważne:)) Zastanawiam się:)))A to już coś! pozdrawiam serdecznie:) EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć Judytko:)) Fajnie, że jesteś i przeczytałaś i dzieki za ciepłoniaście:))) Odciepłoniaściam:))))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mnie zatrzymało, takie jakieś... bliskie ;) :))) Nooo pchełko nie ma Cię w sierści u mojej 17 - tki Fajowo, że jesteś tutaj:))) Dzięki za wszystko:)) Pozdr. serde. :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło i dziękuję:)) Do miłegggoooo!!!! EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz, też o tym myślałam...i nie mówię, że nie:))) Pozdr. serde.:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pukam i pukam i pukam - ręka już boli czyli czas na zmiany!!! Swerdecznie dziękuję za "wstąpienie" w mój próg, pod którym wiadomo co:))) Pozdr. serde.:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kopę lat i zobacz co za przypadłość; Ty możesz, a ja? znowu niee!:( Zara poprawię, ale się cieszę. że jesteś:)) Dzięki za wszystko ! Cmok!
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo Pancolku miło Cię gościć:))) Będę musiała pomyśleć, bo lato mamy piękne tego roku i czasem czasu brak:( Pozdrawiam bardzo serdecznie i dziękuję bardzo, że jesteś i czytasz to co uda mi się skrobnąć:)))
Judyt Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć Judytko:)) Fajnie, że jesteś i przeczytałaś i dzieki za ciepłoniaście:))) Odciepłoniaściam:))))) EK dobrze było przystanąć, Ty również fajnie że jesteś, nie ma za co, dziękuję z serca, k.:))))))))
Fagot Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Tytuł lekko matematyczny natomiast wiersz wspaniale liryczny :-) a tak całkiem nie rymując :-) i określając jednym słowem, z pełną powagą – świetny Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi