Rachel_Grass Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Któregoś dnia zajrzymy wspólnie w zagięcia tysiącleci. Obecnie nie ma czasu na przetrząsanie bibliotek, zielony kurz pod świetlówkami. Zawód pozwala sobie na ciche brzęknięcia w portfelu. Pod jesienią wciąż jest ciepło i przejrzyście, choć przegłaskana atmosfera mości się w fotelu. Pod jesienią mamy 20 lat, widzimy białe chmury i zieloną trawę na wskroś. Z dobrego czasu wyłowimy kilka niskokaratowych diamentów. Zgadnij moje imię i pozwolę ci zasnąć bez zniesmaczonego cmoknięcia.
adam sosna Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 zastanawiam się mały - niskokaratowy czy to wzmocnienie jest niezbędne? tak na + tylko ta jedna wątpliwość
Ania_Ostrowska Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Rachel, ja sie znam za bardzo, ale zgrzyta mi "plasowanie się w fotelu". Czy nie lepiej brzmiałoby: "choć przegłaskana atmosfera mości się w fotelu"? Pozdrawiam - Ania
lubię latawce Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 a ja już tradycyjnie - chociaż z coraz to większą pasją - czytam Twoje coraz nowsze i lepsze wiersze ;-) niech żyją diamenty! i poszukiwacze skarbów ;) ab
Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Przeczytałam, nie mam zdania na temat wiersza; dla mnie jak by troszkę zbyt nowoczesny (albo ja już nie taka), pozdrawiam serdecznie, - baba
Rachel_Grass Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za zwrócenie uwagi, rzeczywiście - jedno określenie trzeba będzie wykasować :)
Rachel_Grass Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz i masz, Aniu. także pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn.? :)) za bardzo kombinuję?
Rachel_Grass Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzadko się cieszę nawet z komplementów, ale ten sprawił mi naprawdę wielką przyjemność, dlatego też dziękuję z ukłonem and-żelko.
Rachel_Grass Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym obstawiała to pierwsze ;) nieważne, podoba się czy nie, istotne, że wpadłaś. dzięki.
Baba_Izba Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie napisałam, że się nie podoba. Wracam, ponownie czytam, zauważyłam pewne zmiany (fotel i diamenty), wiersz mnie coraz bardziej zaciekawia i pociaga urokiem. Czasem, potrzebny jest czas. Pozdrawiam serdecznie - baba
Rachel_Grass Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, że wróciłaś i że się przekonujesz.
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Powiem szczerze, wracałam wiele razy. Podoba mi się. Dla siebie wyłuskałam toPod jesienią mamy 20 lat, widzimy białe chmury i zieloną trawę na wskroś. Hmm...tak, "pod jesienią"...jasna przyszłość i nadzieja... Nad? Trafnie opisałaś. To prawda. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, że poświęciłaś czas na mojego potwora, Twoje wizyty wiele dla mnie znaczą :)
Tomasz_Piekło Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Któregoś dnia zajrzymy w zagięcia tysiącleci. Obecnie nie ma czasu na przetrząsanie bibliotek. Zielony kurz pod świetlówkami. Zawód pozwala sobie na ciche brzęknięcia w portfelu. Pod jesienią jest ciepło i przejrzyście, przegłaskana atmosfera mości się w fotelu. Pod jesienią mamy 20 lat, widzimy białe chmury i zieloną trawę na wskroś. Z dobrego czasu wyłowimy kilka niskokaratowych diamentów. Zgadnij moje imię, a pozwolę ci zasnąć bez zniesmaczonego cmoknięcia.Któregoś dnia zajrzymy w zagięcia tysiącleci. Obecnie nie ma czasu na przetrząsanie bibliotek. Zielony kurz pod świetlówkami. Zawód pozwala sobie na ciche brzęknięcia w portfelu. Pod jesienią jest ciepło i przejrzyście, przegłaskana atmosfera mości się w fotelu. Pod jesienią mamy 20 lat, widzimy białe chmury i zieloną trawę na wskroś. Z dobrego czasu wyłowimy kilka niskokaratowych diamentów. Zgadnij moje imię, a pozwolę ci zasnąć bez zniesmaczonego cmoknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi