GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 bo nie. omiń moją jawę, skoro świt uciekaj. poranek oznacza przebudzenie, paradoksalnie. postanowienie nowodniowe: nie myśleć, nie rozważać, mówić na przekór, pisać pokrętnie. nade wszystko: nie być, a istnieć. jak okres półtrwania, jak kolejka przed zamkniętym sklepem, jak wbrew pozorom i faktom. zgnębiony początek, środek na kształt wyzwolenia, niby koniec wstępu. to wczoraj było coś, a dzisiaj jak modlitwa o zmianę bóstwa niebo? nie. nie bo nie.
Magnetowit_R. Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 z przyjemnością przeczytałem. nie szukając potknięć, "co bym zmienił". plusa nie dam, masz moje uznanie. zowu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Czytałem, ciekawy, pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wiersz (dla mnie - oczywiście) zawiera się w stwierdzeniu : wczoraj było coś...a dzisiaj...nie...bo nie. Reszta to literacka " wata ". Tytułowe - nie dotykaj mnie, mocno naciągane. Na nie. Pozdrawiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 "Noli me tangere" - może być wyrażeniem wielu stanów może wyrażać troskę lub odtrącenie lub bunt tak odbieraMy :):)
Judyt Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 cały paradoks i absurd życia ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi