hysteric Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wierzę w duchy Wierzę, ze mnie obserwują Wierzę, że to amfetamina Wierzę, że śpią obok mnie Wierzę tej medytacji Wierzę krwi płynącej z twego nosa Wierzę poetom Wierzę, że oni też umierają Wierzę, że jestem zazdrosny Wierzę w niemych Rodzących się co noc by gwałcić mnie we śnie Ta jedna metafora....
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przykro mi... dla mnie nie do strawienia - nie mój gust... pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za dużo tego "wierze"...lubie anafory..ale chyba przesadziłeś... stworzyleś drapieżny obraz..moze torszke za krzykliwy? Pozdrawiam-Agata
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam w kiczowatym nastroju. po zdjeciu tych wszystkich 'wierzę" nic nie zostaje w tym wierszu, jeszcze wieksze nic aniżeli przed zdjeciem. i jedno pytanie czy ta euforia jest efektem tych nocnych gwałtów przez "niemych"?
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hm możemy nie rozumieć o to tu tak naprawdę chodzi...choć myślę że tytuł to nie podpowiedz a raczej zmyłka a poza tym stawiałabym na to że nawet jeśli się w coś wierzy to nie koniecznie musi być to prawda...może to tylko iluzja?Pozdrawiam
Swietłana Mikołajewna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po przeczytaniu...euforia to ostatni stan, w którym teraz jestem... A z tak dobrym nastawieniem tu weszłam. hysteric...-tak, to to... Pozdrawiam histerycznie.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z wielką euforią zamykam stronę z tym wierszem. Cieszę się, że będę mógł przeczytać coś lepszego.
Rekomendowane odpowiedzi