Kai_Fist Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 K. F. 11 struna gitary zaplątana we śnie - grałbym mandatowa ucieczka przed dniem
H.Lecter Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i...? Na nie. Pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 ..............nie kumam co autor chciał przekazać.
Spiro Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja też nie. emocji też żadnych nie budzi
adolf Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest tu jakiś pomysł, ale mało klaorwny, zagubiony. Może by jednka nie bac się i troce rozszerzyć ,zeby bło jaśniej? pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak coś się plącze we śnie, to kiepsko, rzeczywiście.
Roman Bezet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ta gitara. ona przebija w poprzek jednocześnie i jawę i sen. jest taka sztuczka, jak połączyć cztery punkty na kartce, jedną prostą i chodzi o to, że należy złożyć kartkę, więc tutaj mam wrażenie podobnego pomysłu. zagrać na strunie i teraz nie wiadome, czy struna i szarpnięcie jest ucieczką w świat snu, czy też na jawie ratuje przed dniem zaśnięcia tak czy siak jest dla mnie struną ratunkową. a mawiają, zę wystarczy tylko trącić strunę :) kłaniam :) Pierwszy rozumny komentarz pod pięknym kawałkiem poezji. Cóż, igrzyska. pzdr. autora i autorkę (kom.)
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 nie będę się wymądrzać- męczy mnie mandatowa ucieczka nie rozumiem tego fragmentu. mandat-> to tak jakby dać pozwolenie, pełnomocnictwo ale kto?:( lub co.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 może naciągnięta na sen? wtedy byłaby fajowa wstawka z kluczem - strojnikiem a tak no niestety MN
Rekomendowane odpowiedzi