Piękny Wojtuś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 By być nieśmiertelnym Zapisałem się na dysku pamięci Teraz kryję się w mikrorowkach. Uciekam przed laserem. Płyta CD. Ciąg dalszy Już nastąpił.
ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 no takie...początki. wierszem to to nie jest, ale rozwijaj myśli. kierynek nie taki zły:)
lubię latawce Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 skoro nieśmiertelny, to może raczej cd rw? ;o) czytałam już u Ciebie coś lepszego, to takie nijakie, raczej na nie... no ale wiem, że potrafisz, więc czekam na kolejne ^^ zdrówko! andżelika
Rachel_Grass Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 kierunek fajny, choć jeszcze nieco nieporadny. fakt nie do zaprzeczenia. a jednak się uśmiechnęłam :)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 mnie sie nie podoba niestety:(..ale może rozwiniesz myśl....pozdr.
Sceptic Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 początki, jak anka powiedziała. wcale obiecujące, ale t jeszcze nie wiersz...
a._mrozinski Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nieśmiertelność to mocno oklepany temat, ale wierszyk wcale ciekawy. Arek
Rekomendowane odpowiedzi