ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam! Chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy pomogli mi przy pisaniu pracy licencjackiej (www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=73585#dol - tutaj wątek dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi;)) W trakcie pracy tytuł mojej pracy przekształcił sie na "Monografia poetyckiego forum internetowego poezja.org" - więc zbiór informacji na temat:) Skończyłam, oddałam, obrona 4.07 jeśli dobrze pójdzie (jeszcze egzaminy) trzymajcie kciuki!!! jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!! lista osób, którym wiszę piao:D: 1. Joaxii 2. Pancolek 3. Jego Alter Ego 4. Gaspar Van 5. myślątko 6. Messalin Nagietka 7. Don Kebabbo 8. Jerzy Rybak 9. Espena Sway 10. Bartosz Wojciechowski 11. M. Krzywak 12. Kasiarzyna D. 13. Patryk Nikodem 14. Arena 15. Spiro 16. Alter Net 17. Bartosz Cybula 18. Mr Suicide 19. Mr.Żubr 20. Kalina Kowalska 21. Stanisława Żak 22. Judyt 23. były premier 24. Olesia Apropos 25. Bezet (kolejność przypadkowa:)))
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teee, chyba piwo! teraz literówki robi, a potem się będzie wykręcać! już ja cię znam, czarownico;p powodzenia!!!
M._Krzywak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Obraziłem się na pół świata. Nie piję :)))
ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 heheheh:D olesia- rozgryzłaś mnie:D krzywak- a ty czemu nie pijesz? nie wierzę:D
M._Krzywak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam zawsze głoszę - nie pijcie, młodzieży, alkohol zabija powoli !
ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 no ja tam nie wiem, ja też nie piję;)
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet z Pancolkiem Pan Michał i ot anka się nie napiją?! ;(
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 anka kłamie w żywe oczy:D
Mr._Żubr Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam zawsze głoszę - nie pijcie, młodzieży, alkohol zabija powoli ! - żołnierze, alkohol to śmierć! - my się śmierci nie boimy!!!
ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 ja kłamię???:D ja??? o właśnie- znacie ten kawał?:D Przychodzi o 3 nad ranem mąż do domu pijany, idzie do kuchni, bierze garnek z zupą- myje sobie nią twarz, potem wylewa całą zupę na głowę. w drzwiach stoi żona i spokojnym głosem mówi: - kochnie, a nie łatwiej sobie tej zupy do talerza nalać? a mąż na to: - PIJANY?!! Ja pijany??? jak pijany??? :D:D:D
wounded nurse Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam zawsze głoszę - nie pijcie, młodzieży, alkohol zabija powoli ! no właśnie. do tego zdecydowanie za wolno
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam zawsze głoszę - nie pijcie, młodzieży, alkohol zabija powoli ! no właśnie. do tego zdecydowanie za wolno to zależy
Mr._Żubr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jeśli alkohol zabija za wolno, proponuję ufo.
Rekomendowane odpowiedzi