Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chodź syneczku zrobimy babkę naszą, specjalną będzie w niej piasek i woda odrobina słońca i tęczy i szczypta czarów a na koniec dodamy najważniejszy składnik garść marzeń i nasza babka stanie się czym zechcesz będzie ogromnym zamkiem lub groźnym smokiem a może będzie po prostu babką z piasku Babko, babko udaj się... [sub]Tekst był edytowany przez Magda Niebieska dnia 10-06-2004 21:52.[/sub]
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekawa koncepcja... smaku :) Chciałbym umieć robić takie wypieki. Odnośnie wiersza - nie spodobało mi się to, że wszystko o pisałaś tak dynamicznie. Bez pauzy. Tutaj brak mi takiej babcinej wolności. Wszystkie mówią raczej powoli i bez pośpiechu, a tutaj tak szybko i pauzy. Wiesz o co mi chodzi :) A wiersz byłby ciekawszy z pewnością, gdyby nie zabrakło w nim szczypty baśniowegho klimatu :) Pozdrawiam serdecznie
Jagoda_P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Weirsz jest ciekawy, magiczne babki sa najlepsze (sama robie takie w piasku z moim braciszkiem:) wiersz mi sie podoba i rabek teczy jest tu calkiem na miejscu pozdrawiam Autorke :)
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Serdecznie dziękuję za każdą uwagę. Są one dla mnie bardzo cenne. Pozdrawiam ciepło.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo sympatyczny :) pod koniec tylko się troszkę popsuła, tym, że będzie zwykłą babką, to jakby ucina te fantazje na temat jej kształtów itp spraw. Serdecznie pozrawiam Natalia
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo bardzo dziękuję za cenne uwagi :-)
Rekomendowane odpowiedzi